Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie.Ty nie jestes wredna...

Polecane posty

skoro to forum jest durne a ty masz niezbite dowody na dręczenie cię w realu to od tego jest policja a jak nie pomaga to prokuratura...czemu ty od tylu lat robisz z gęby cholewę i zamiast wytoczyć tym swoim prześladowcom wielki i głośny proces i na jego podstawie doszukiwać się prawdy i zadośćuczynienia to pyskujesz na tym "durnym forum" jak jakaś nastolatka a przecież stara baba (40l) jesteś, wstyd(dzieci się za ciebie nie wstydzą jak to czytają, bo ja bym na ich miejscu nie wiedziała gdzie oczy wsadzić).... przestań się odgrażać bo to już robisz lata i już na nikim nie robi tu wrażenia tylko traktują cię jak natręta chorego na umyśle jak ten gość od anala i weź się za tych swoich prześladowców z reala bo tutaj to to naprawdę nikogo nie interesuje ;)

Gość gośćSYLWIA
co już zapomniała Radosława o dedykacjach w moim imieniu do Tomy? smerfów wam się zachciewa? "kochanie"?co to k***a mać ma być ?nie życzę sobie!Niemena nie słucham!Leczcie się!

tutaj to już wszystkich podawałaś do sądu a mnie z dziesięć razy...weź w końcu podaj ale pamiętaj, jeśli się okaże że niesłusznie mnie oskarżyłaś o prześladowanie cię to będziesz musiała ponieść finansową stratę...stać cię na to? mnie się grosz przyda ale po co ci to, lepiej się upewnić bo można słono zapłacić za koszty procesu i odszkodowania ;)

Gość gośćSYLWIA
Nie mów za moje dzieci bo nie masz do tego prawa!.moje dzieci nigdy się za mnie nie wstydziły i wstydzić nie muszą! cały czas z gnojami walczę miedzy innymi w pracy albo z sąsiadami stając w obronie mojego syna za co on jest mi bardzo wdzięczny. bo już nie tylko mnie niszczą ale jego też.dlaczego tutaj? bo właśnie tutaj pojawiają się tematy takie jak ten,wobec których nie mam zamiaru przechodzić obojętnie.nikt nie będzie mnie obrażał.!moje dzieci mnie uwielbiają bo wiedzą że zawsze jestem z nimi.I nie musisz mnie tak postarzać.

Gość gośćSYLWIA
póki co to ja jestem prześladowana od samego początku więc uważaj.

Gość gość
kacha nie kompromituj sie rafał ma nową doopę

na co mam uważać? na to że się sama ośmieszasz, sama ze sobą dyskutujesz używając do tego mnogich bytów apotem sama odgrażasz tym którzy nie wytrzymają i po raz n-ty mówi ci że temat jest nie do ciebie i nie wtrącaj się w niego? sam fakt jak zareagowałaś na ten temat, który notabene nie był do ciebie dedykowany bo nie zauważyłam tu twojego imienia jako adresatki, dowodzi, że ty masz poczucie że jesteś wredna i z automatu bronisz się przed tematem który wcale nie musi być do ciebie i o tobie. rusz mózgiem...porozmawiaj z jakimiś przyjaciółmi z reala albo tutaj, masz takich? ;)

Gość gośćSYLWIA
ja nie mam poczucia że jestem wredna bo nie o to tu chodzi,naucz się czytać.Jeszcze pamiętam tresci z smsów .Chodzi o cytat a nie to za kogo czy jak się czuję,nigdy bym o sobie tak nie powiedziała bo znam swoją wartość i za to siebie cenie i szanuję.Wrednym nazwałam obrzydliwy sposób formułowania wulgarnych esemesów do mnie a to spora różnica.nikt nie będzie mi pisał że przed kimś rozłożyłam nogi!-jeżeli nie pozwalam na takie esemesy to jestem wredna? a to ciekawe!nie jestem ani wredna ani chora!Już wtedy powinnam była was podać o zniesławienie i pomówienie oraz obrazę.

Gość gośćSYLWIA
Chora jak w temacie na wstępie też nie jestem a to niestety usłyszałam ostatnio w pracy dwukrotnie i właśnie to było powodem mojego zwolnienia się ,więc mnie mów mi że nie do mnie bo ja jeszcze czytać potrafięNikt obrażał mnie nie będzie..Myślisz ze nie wiem po co jest ten temat? Wiem doskonale!

Gość gość
Tu autor. Sylwia jak zwykle sobie wkrecila ze to do niej :o Czemu ja zawsze musze na nia trafic :( Mam nadzieje ze to nie przeznaczenie :/

wiesz kobieto...jak ktoś non stop zmienia pracę bo wszędzie widzi wrogów i jak w tej pracy i od znajomych co i rusz usłyszy, że jest z nim coś nie tak na umyśle to powinien się poważnie nad tym zastanowić bo coś w tym jest. jest takie przysłowie "Jeżeli jedna osoba powie ci, że jesteś osłem, to się tym nie przejmuj. Jeżeli dwie - spójrz w lustro. Jeżeli trzy, to kup sobie siodło." innymi słowy powinnaś się obiektywnie przebadać. rodzina nie powie ci tego w twarz ponieważ przypuszczam że się ciebie boją że się rozwścieczysz albo odetniesz i od nich uważając ich za swoich kolejnych wrogów. ja już pomijam co ci się stało w tą twoją biedną głowę i w następstwie czego, fakt jest taki że masz problem i zauważ nikt cię tutaj nie szarpie ani nie wypytuje o twoje sms, ty sama masz przymus żeby o tym mówić i odnosić to do wirtualnego świata. ;)

Gość gośćSYLWIA
nie udawaj świętego i nie rób z igły widły bo wkleję tutaj scan esemesów,to jak mnie Iwona psychicznie chorą nazwała a wcześniej Beata ,to też mam nagrane.nie popuszczę! jedno ze zdan sms -rozłożyłaś nogi przed Wojtusiem na co ja-ty świnio to wredne i niesprawiedliwe takie oszczerstwa,jestem z Wojtkiem na Pan/Pani.!,nie życzę sobie! (o reszcze jego wulgarnych tresci na temat tego jak to mąż powinien mi przypierdolić,czy na tema tego ze jestem płaska jak deska i mąż musi ich szukać jak igły w stogu siana czy ze mój mąż nie wie kogo trzyma pod swoim dachem alb ze mną noc-masz to wymalowane na twarzy " i to że "dobrze wiem że chcesz spedzić ze mną noc,albo" zadzwoń na policję może ja odbiorę" czy to jak nasi rodzice sie znają i niby kolegują albo na temat rozmowy na boisku Tomy,jego brata Marcina mojego brata Józefa i mojego męża)z 1998rna temat naszego ślubu oraz cytaw w smsie tego co tam mówił mój mąż, to już nawet nie piszę bo musiałabym cytować bez cenzury.To tresc esemesów wrednych.

Gość gość
16.40 jesteś chora,masz w tym interes żeby robić na nią nagonkę?Lecisz na jej fagasa czy na tego drugiego?Bez powodu tego nie robisz ,sama idz się przebadać bo masz wyrażny syndrom niedopchnięcia .

Gość gość
napisz tomasz jak sylwie wyzywałeś od kurfiszonów i puszczalskich szmat i jak łukasz robił to samo podczas kontroli drogowej,napisz pif paf będziecie kurfy zastrzelone,napisz!zapamiętaj sobie jedno,Ona kurfą nie jest i nigdy nie była!

Gość gość
Tu autor... To nie jest temat do Sylwi oraz tej drugiej kobiety co tu pisze. Jednak po sposobie waszego pisania,wyzywania mnie oraz mietowej przedstawiacie poziom jaki prezentujecie :o ps... Sylwia masz swoje za uszami czyz nie? Tak sie sklada ze pisalas do mnie w innym temacie pewne rzeczy ktore tutaj wyciagnelas przez co wiem juz oTobie ta glebsza prawde. :D Nie ladnie Sylwia ;) Mietowa nie przejmuj sie nimi.Sylwia ukrywa pewna prawde.Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje ;)

przejmować się? no coś ty, jak można brać do siebie obelgi słowne osoby chorej umysłowo, ja jej próbuję uświadomić pewne zjawiska i szczerze współczuję bo ona pod tą fasadą ordynuski, musi być strasznie samotna, przestraszona i zagubiona...niestety wiem że nic nie wskóram, jej stan się pogarsza a ona sama ze sobą prowadzi te dyskusje, podstawia się pod osoby które rzekomo maja się za nią ujmować... :(

Gość gość
No tak. Aczkolwiek musze jej podziekowac za to ze pokazala jak bardzo kobieta potrafi oczerniac i niszczyc innych wokol po to tylko zeby sie wybielic i wyjsc z twarza.Jednak prawda w koncu wyjdzie na jaw.O Sylwi juz ja znam ;) A moja eks do ktorej kieruje ten temat stosuje takie same taktyki :( nic wiec dziwnego ze Sylwie zainteresowal ten temat i chce wszystkich pozywac :( niestety ja musze z czyms takim walczyc od paru lat.Do tej pory poblazalem ale juz dosc tego.Chce normalnie zyc i w spokoju a jedyne rozwiazanie beďzie takie ze eks trafi do sadu z niejednym pozwem.Tylko ze ja mam wszystko udokumentowane z prawnikiem i odpowiednimi instytucjami.Chcialem polubownie ale ona dazy do tego by mnie zniszczyc :( i tak juz wiele przeszedlem :( trudno...jak nie rozumie tego to to jest jedyne wyjscie...

Gość gość
A moze ta Sylwia to ktos z kafeterii?Wierzycie ze taki chory czlowiek moze nie byc zamkniety z czubkami?

ja jestem za przebaczaniem a w ostateczności za odcięciem się od krzywdziciela tak żeby nie miał miejsca gdzie i za co ukąsić... nienawidzę zemsty i mściwych ludzi ;)

Gość gość
Ja tez nie lubie zemsty ani msciwych ludzi.Szkoda mi czasu i energii na to.Ale teraz nie mam wyjscia jak bronic sie przed zemsta...