Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZARNY PIĄTEK kolejny przykład debilnej hamerykańskiej akcji w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Trochę chybiona akcja i niedostosowana do realiów polskich. Spece od marketingu chcieliby wszystko skopiować na nasz grunt, a Amerykanie myślą że świat jest lub powinien być taki sam jak u nich. U nas "Czarny piątek" nie kojarzy się neutralnie czy atrakcyjnie bo kojarzy się jednoznacznie z Czarnym Marszem. A więc z marszem rozwścieczonych, agresywnych feministek. Nie każdy musi to kupować i taka też jest reakcja. Poza tym młodzi jeszcze to łykną, a co ze starszymi? Co taka osoba w wieku przedemerytalnym zrozumie jak usłyszy 'blek frajdej'?

Gość gość
Nie podoba mi się ta moda. Niby czemu ma to słuzyc... Wszyscy mają wszystko rzucić i lecieć na łeb na szyję kupować bo blek frajdej? Beznadzieja... Kolejny wymysl.

gdyby było za darmo to ludzie by sie rzucili ale jak będzie obniżka 1zł to zapewne rzuca sie szczerbaty na suchary

Gość gość
Chcą nam w Polsce zrobić durne, wyprane mózgowo amerykańskie społeczeństwo. I niestety... wychodzi im... Wystarczy przyjść na otwarcie galerię, albo obejrzeć relację. Ludzie wpadają w amok, wrzeszczą, nawet biją się. Żal....

Gość black friday debile
bo w PL na siłe chcą zrobić klon ameryki ( szczególnie wszelkie debilizmy bezmózgowców ), i jest to w prawie każdym przypadku strasznie żałosne, a najgorsze to że "szpece" w PL mają absolutnie ZERO oryginalnych pomysłów i zajeżdża to tandetą i typową wichoą

Gość gość
Polska to zacofana kraj. To co w Ameryce było już dawno, dopiero trafia do Polski i ludzie robią wielkie oczy, i pytają co to jest? Jesteście jak ciemnogrod, zacofany i niedouczony. Az mi was żal, idioci.

Gość gość
Sam jesteś idiota ,w handlu nikt niczego nie daje ,na przedświąteczne obniżki najpierw już od wrzesnia są podwyżki! Ostatecznie cena jest zawsze wyższa albo równa,i nie chwal tu chamerykanow ,bo bo amerykanie to są Indianie a cała reszta to nieudacznicy z całego świata którzy nie dawali sobie rady w swoim kraju więc wyjechali, plus murzyni i to ci słabi,którzy dali się złapać do siatki bo silny murzyn dobrze uciekał.

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
w USA galerie handlowe bankrutują a w PL rosną jak grzyby po deszczu, PL jest 30 lat minimum do tyłu z cyklem ekonomicznym w porównaniu, co USA dawno przeszło w PL dopiero wchodzi

Gość gość
W aptece były promocje leków po 1.50 ludzie kupowali czy potrzebne czy nie, jednym z lekow był ranigast

Gość fak ju maderfakers
trza kraść, innego wyboru nie ma, hooj w doope elitom

Gość NWO depopulacja
gość wczoraj W aptece były promocje leków po 1.50 ludzie kupowali czy potrzebne czy nie, jednym z lekow był ranigast Zgłoś trują staruchów tym gòwnem aby emerytur nie wypłacać, dziwie się że za darmo tego gòwna nie rozdają, ale wtedy to by było podejrzane, a tak staruchy same się trują i jeszcze za to płacą, mistrzostwo geniusza

Gość gość
dlatego siedziałam w domu i ani grosza nie wydałam :)

Gość WaldemarW
A ja uważam, że to bardzo fajna akcja. Może nie są tak ogromne przeceny jak za oceanem, ale są i można też zaoszczędzić, szczególnie przed świętami. Ja sporo taniej kupiłem wzmacniacz i kolumny ze sklepu www.stx.pl

Gość gość
Znowu reklama stx? A wracając do tematu - w Warszawie „blek frajdej” oznacza większe korki niż zwykle, czy ceny są niższe, tego nie jestem pewien.

Gość gość
Są ni\ż\s\z\e ale w P\o\ls\ce bl\ek fra\jdej to ja\kaś ż\e\n\a\d\a :D

Gość gość
m\a\ks ra\ba\ty 15-20%\\ :D