Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża odebrała mi radość życia

Polecane posty

Gość gość

Czuje się jakby mnie za coś pokarało, gdy moje życie zaczynało się układać to ..dwie kreski przekreśliły wszystko. Siedzę w domu, c*****o się czując..nie mam już siły znosić tego stanu. Najlepiej by było gdybym poroniła..ale nie robię nic w tym kierunku , bo co winne dziecko. Ale ..czuje się z tymi emocjami wściekłości, niemocy i bezradności b.źle.

Gość gość
Potem będzie dużo gorzej... Ciąża to cudowny stan ale potem to dopiero hardcore. Odpoczywaj póki możesz.

Gość gość
Ciąża wcale nie jest cudownym stanem..dla mnie to jak kara

Gość gość
Jak sie jest glupim I sie nie umie zabezpieczac tylko d******py bez rozumu to tak potem jest. I nie. W 21w nie ma czegos takiego jak wpadka. Wpadka mogla byc 100lat temu. Teraz sa pigulki prezerwatywy. Jak sie zaszalalo to to teraz siedz w domu z brzuchem tylko dziecka nie obwiniaj bo samo sie nie zrobilo

nie prawda tylko dwoje dzieci jest ciezka potem jest o wiele lzej bo gdyby tak było to co powiedziały by matki kture maja po 14 dzieci i dla tego maja tyle dzieci idz na wielodzietni org

Gość gość
mogłas pomyśleć o zabezpieczeniu, ja na przykład stosuję pigułki vines, bo wiem ze póki co dzieci nie chcę