Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedzieć dziewczynie że to nie to

Polecane posty

Gość gość

witam jestem umówiony z dziewczyną młodszą o 4 lata, zgodzilem się, ale widzę jaka przepaść nas dzieli, nie tylko w rozmowie ale i w myśleniu, ona jeszcze wybiera w kilku, a ja chce czegoś stałego. Mówiłem jej to. Jak jej powiedzieć że to nie to?! Po za tym ma starszą siotrę w moim wieku i jak ja bym się czuł. Zgodziłem pod wpływem impulsu ale nie mogę, po za tym poznałem ją na portalu randkowym, ja pozbyłem się konta z tamdąd a ona nie, i według mnie to nie w porządku, nie wiem co mam dalej czynić. Po za tym podoba mi sie od inna,

Gość gość
Chłopie, NORMALNIE. Mowisz, jaka jest prawda i czesc.

Gość gość
po za tym ja zawsze chciałem kogoś w moim wieku, albo starszą dziewczyną ale nie o 4 lata .. już byłem w takim związku, gdzie znudziłem się dziewczynie bo znalazła innego....

Gość gość
może sie obrazić :O

Gość gość
Oja pitole, ale z ciebie c-i-p-k-aa nie facet "moze sie obrazic" skoro ci na niej nie zalezy i wolisz inna to co cie to obchodzi?! Jak sie boisz ze sie obrazi to sobie z nia badz i ja oklamuj dalej.

Gość gość
Nie zalezy mi na niej bo mamy odmienne spojrzenia na świat, ona już zaczeła sobie wyobrażać nie wiadomo co :O

Gość gość
Co za tępa dzida... nie wiem co ona w tobie widzi jak z ciebie taka c***a.

Gość gość
powiedziałem jej i tyle , czy zawsze musi wyjść ?! Przecież nie jest powiedziane ze z ta czy z tamtą będe już nie wiadomo na jakim etapie znajomości, po za tym po pierwsze : nigdy sie nie widzieliśmy, nastąpiła wymiana paru wiadomosci przez kilka dni, a po za tym od początku nie widziałem nic w tym przyszlościowego (mam złe doświadczenia z portali randkowych), po za tym podoba mi sie inna, a nie ona . Juz koniec, nie jest powiedziane ze po kilu wiadomości czy nawet spotkaniu coś wyjdzie.... no ludzie...

Gość gość
już nie latam skonczyłem z tym definitywnie

Gość gość
malinka 123 dziś Pragnienie to to co chcemy przez całe życie, a nie dzień, miesiac, czy 5 lat. wiem dlatego dziwne dla mnie było to że ona tak szybko zaczeła sobie wyobrażać nie wiadomo co