Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biegunka u 7 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 7 miesiecy, 3 dni temu miala biegunke.. 6 razy, wczoraj 2 razy a dzis 3 razy. Biegunka ze śluzem. Chcialam sie zapisac do lekarza to oczywiscie nie ma miejsca :/ od 1,5 moesiaca je Bebilon 2. Wczesniej byla na Bebilon 1 i bylo ok. Dodatkowo je sloiczki z gerbera. Nic nowego nie podawalam jej w ostatnich dniach. Nie wiem czym ta biegunka jest spowodowana. Nie gorączkuje, ma dobry humor ale wczesniej tak nie bylo. Niektorzy mowia ze to przy ząbkowaniu. Nie ma jeszcze ani jednego zęba.

Gość gość7770
A moze alergia na jakis skladnik 'nowy'?

Gość gość
Daj jej probiotyk. Moze to faktycznie reakcja na to co je? A spróbuj jej moze odstawic pokarmy stale na 1-2 dni ? Daj jej tylko jakiś kleik ryżowy .

Gość gość
Bylam u lekarza biegunka ustapila ale w dalszym ciagu dziecko robi 5 kup dziennie, jak dam marchewke to zrobi marchewkowa kupe tak jakby tego nie strawila. 3 miesiace bylo ok a teraz taka zmiana. Nic nowego do diety nie włączyłam.

Gość gość
Kurcze może to rzeczywiście przez ząbki. To że jeszcze ich nie ma nie oznacza że nie idą. Najgorsze jest właśnie wyzynanie. Spokojnie póki jest wesoła i nie opada z sił to dobrze. Dawaj jej dużo wody żeby się nie odwodnila. My mieliśmy na odwrót. Nasza mała jak miała właśnie około 6, 7 msc to.robila to robiła kupę raz na 3,4 dni. Raz zdazylo się że raz na tydzień. Też się martwiłam ale wszystko się uregulowało. Teraz ma 14 msc i wszystko jest ok