Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie mógł we mnie wejść i mu opadł?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewicą i kilka dni temu pierwszy raz próbowaliśmy z chlopakiem, wcześniej długo trwał petting jakieś 2 godziny, ja robiłam mu dobrze i doszedł, ja też. W pewnym momencie zaproponowałam żeby założył prezerwatywe i żebyśmy spróbowali, zakładał ja i się denerwowal trochę bo trzęsly mu się lekko ręce, potem próbował we mnie wejść w pozycji misjonarskiej z wysoko podniesionymi nogami i nie mógł wejść, wszedł na malutki kawałek i mu wypadł, był miękki i opandniety nagle, próbował robić sobie dobrze ręką przez pare minut ale mu nie stanął, ja probowalam ręką i też nic, potem na jezdzca próbowaliśmy jak trochę mu stanął ale znowu nie mógł wejść i wypadal i stawał się miekki i opadal... Postanowiłam że teraz spróbujemy bez gumki, noszę plastry, myślicie że to coś pomoże? :( Proponować mu sama seks w trakcie pettingu czy czekac aż on teraz zaproponuje? Był u mnie wczoraj i byl tylko petting, on nie poruszał tego tematu co się stało i nie wygląda jakby się przejmowal

Gość gość
Myślę, ze głownie winny jest tu stres. A on jest prawiczkiem? Bo skoro stoi mu przy pieszczotach to nie sądzę żeby przyczyną był ogólny brak podniecenia, albo jakies przyczyny fizjologiczne. Na 98% stawiam stres. A co możesz zrobić? Przede wszystkim tego nie rozstrząsać. Faceci są przewrażliwieni na punkcie swojej męskości i takie porazki odbieraja osobiscie, przez co później może się stresowac jeszcze bardziej. Najlepiej będzie stopniowo oswajać się z seksem, powoli. Powiedz mu, ze i tak jest Ci cudownie przez same pieszczoty i nie okazuj zainteresowania. Przy zakłaniu prezerwatywy też może mu opadać, więc może lepiej zdecyduj się na tabletki antykoncepcyjne? A przynajmniej narazie dopóki się z tym nie oswoi. Niech nie czuje presji, powiedz mu, zebyscie probowali stopniowo i nie musi to byc wcale od razu pełny stosunek, bo wtedy będzie stresował ,ze musi się sprawdzić i to będzie błędne koło

Gość gość
*nie okazuj rozczarowania- miało byc ;)

Gość gość
A co jeśli on sam nie będzie proponować teraz seksu? Chciałabym już spróbować

Gość gość
Widocznie nie jesteś pociągająca a on woli może mężczyzn.

Gość gość
Nie jest gejem, stoi mu i jak robię mu dobrze to dochodzi, sam ciągle chce mi robić dobrze, i wyglądam dobrze, atrakcyjnie, więc takie teorie tu odpadają Proszę o pomoc innych :( to dla mnie poważny problem i delikatny temat

Gość gość
Możesz sama to zainicjować, ale nie naciskaj może pogadaj z nim ,na poczatek powiedz, ze masz te plastry wiec moze byc spokojny , a za ktorym razem sie zdecydujecie na seks to juz zobaczycie sami. I w czasie pieszczot jak bedzie maksymalnie podciecony zaproponuj zeby wszedl w Ciebie chociaz na chwile. Niech to bedzie najlepiej spontaniczne i może sam sie wtedy rozkreci ;) Pamietaj , ze nawet jesli za pierwszymi razami bedzie mu opadal to nie bierz tego do siebie bo prawdopodobnie jest to tak jak pisalam wina stresu. Wiec nie mozesz go zestresowac jeszcze bardziej, podbudowuj tez jego ego, powiedz, ze jest dla Ciebie bardzo meski, ze bardzo Cię podnieca i juz same pieszczoty Ci sie bardzo podobaja. Byc moze on nie mowi i nie sprawia wrazenia jakby sie tym przejmowal, ale niestety faceci tacy sa ,ze biora do siebie taki porazki w lozku i obwiniaja o to glownie samego siebie, ze cos z nim jest nie tak - tylko tez nie przekonuj go ,ze na pewno wszystko jest z nim w porzadku czy nie pocieszaj jak mu nie wyjdzie bo to tez bedzie zle, po prostu udaj, ze nic sie nie stalo , badz mila i usmiechnieta i powiedz ,ze jest Ci cudownie jak Cie piesci

Gość gość
I wtedy wieksze szanse, ze za ktoryms razem wam wyjdzie, tyle, ze nie bedzie to tak od razu pewnie, tez sie musisz na to przygotować. Stopniowo sie pewnie rozkreci, tylko nie pokazuj mu swojego rozczarowania- to jest najgorsze co mozesz zrobic bo on wtedy moze zaczac unikac seksu bo pomysli, ze sie nie sprawdza