Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeziębienie a owulacja

Polecane posty

Gość gość

Zaraz po owulacji przeziębiłam się, nie miałam temp, tylko kaszel i ogolne osłabienie, czy taka sytuacja może jakoś wpłynąć na zapłodnienie i ewentualną ciąże? ktoś był w takiej sytuacji?

Gość gość
Nie zesraj się. Najwyżej będzie to cykl nieudany.

Gość gość
dziś oż kurna naprawdę?, wielkie odkrycie ! aż się nie posraj

Gość gość
Żałosna staraczka

Gość gość
miernoto wyżej albo napisz coś mądrze albo wypad bo nie odpowiadasz w temacie, chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, żalosna jesteś... Autorko zapłodniona komórka jajowa przez 6-8 dni (a czasami i więcej) wędruje przez jajowód i nie ma właściwie żadnego kontaktu z twoim ciałem, więc nic co się dzieje z tobą (leki, alkohol, choroby) nie dotyka malucha. Słyszałam też opinię lekarza, że w zasadzie do testu to można sobie pozwolić na wszystko. Reasumując - na pewno nic nie zaszkodzi twojej ewentualnej ciąży,

Gość gość
autorko, jest małe prawdopodobienstwo, że przez całą ciąże nie złapiesz grypy, paskudnej grzybicy pochwy, zapalenia pęcherza i innych chorób, które zmuszą cię do brania leków. Przygotuj się lepiej do tego psychicznie, jesli martwi cie wpływ przeziębienia na jeszcze domniemaną ciąże

Gość gość
tylko jedna osoba potrafiła konkretnie odpowiedzieć na pytanie a reszta plecie takie oczywistości że się rzygać chce i oczywiście nie na temat

Gość gość
Ja po owulacji byłam chora jak cholera i jestem teraz w ciąży.

Gość gość
dziś a brałaś jakieś konkretne leki? mi przy takich chorobach zawsze i to prawie od razu pomaga jeden lek(nie podam nazwy bo jeszcze ktoś mnie posądzi o reklamę) ale ten internistka mi odradziła, dzięki za odp