Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETA MOŻE ZAPROSIĆ FACETA NA RANDKĘ?

Polecane posty

Gość gość

bo znjamowa mi powiedział a że zaprsiła faceta swojego na randkę a ja ją wysmiałam :P

Gość gość
bo ona ma chcice na facetów a ty wolisz z dziewuszkami bum bum

Gość gość
Jak bedziesz czekac az facet podejdzie pierwszy,to się doczekasz prędzej trumny

Gość gość
na randkę debile! nie zagadać; ona go zaprosiła do restauracji i zapłaciła za niego hheheh :D

Gość gość
Moze zaprosic, ale o wiele bardziej niezobowiazujaco, np. na kawe, na koncert, na impreze. Lepiej wychodzi niz na obiad - wiecej luzu i nie ma obciachu. "Zapraszam na kawe, ja stawiam, bo chce z toba pogadac".

Gość Silverim
Ja dzis zaprosiłam faceta do kina a w przyszłym tygodniu zaproszę go na basen. Do restauracji tez go zapraszam raz na dwa miesiące. Wychodzę z założenia, ze faceci podobnie do kobiet chcą byc doceniani,uwodzeni i uszczęśliwiani.

Gość dobra zmiana
a dlaczego nie i dlaczego ja wysmialas ? co w tym dziwnego mamy 2017r obudz sie.

Gość gość
21:41 Zgadzam się z tym jako mężczyzna. Gdy kobieta zaprasza otwarcie i formalnie na randkę to traci to cały urok. Lepsze są niejasności, sugestie i niedopowiedzenia, zwłaszcza ze strony kobiety w stronę mężczyzny. 21:58 Owszem lubimy być uwodzeni, docenieni i w centrum uwagi, ale również w subtelny sposób. I, co najważniejsze, gdy znajomość już ma jakiś fundament, a nie na początku. Na początku lepsze są dyskretne sygnały, niby kawa, niby wspólny projekt. Dopiero jak chemia zaczyna trybić to wtedy bardziej bezpośrednie propozycje.

Gość Silverim
Zapewne to tez zależy od człowieka.moj facet i ja lubimy zazwyczaj jasne komunikaty