Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przywrocenie kary smierci co uwazacie ?

Polecane posty

Gość gość
Żadnej litości nie powinno byc dla ludzi którzy świadomie znęcali sie nad słabszym. x większosc dzieciaków ma skłonnosci do znęcania sie na słabszymi, czyli trzeba by 3/4 dzieci w kazdej klasie bic do nieprzytomnosci...

Gość gość
co ty tez porownalas. mordercy i pedofile powinni miec kare smierci z automatu

Gość gość
Kary powinny byc tak okrutne ze KAZDY człowiek zanim zrobi coś złego zastanowi sie kilka razy x nie zyjemy w sredniowieczu, to po pierwsze, a po drugie większosc morderstw jest przeciez w afekcie, wiec w afekcie nikt sie nie zastanawia bo nie sa planowane. Piszecie ogólnie jak dzieci

Gość gość
Powinna być kara śmierci , to pewnego rodzaju straszak dla najgorszych przestępców .A tak niczego się nie boją i są bezkarni.

Gość gość
Tylko powinno byc wyszczególnienie jakich ludzi dotyczy, wielokrotni mordercy , gwałciciele, oni nigdy się nie zmienią.

Gość gość
ale kto to najgorszy przestepca? Ma na czole napisane? Najczesciej morderstwa sa popełniene w obrębie rodziny, np. maz nie wytrzyma i po pijaku zatłucze zonę... nikt taki nie bedzie po pijaku analizował jaka kara, poza tym najczesciej nie ma pewnosci kto zabił. Zdarzaja sie wypadki co moga wyglądac jak mordestrwo i jak to rozróznic? Jestescie tu dziecinne jak 5 letnie dzieci. Poza jeszcze tym, ze wiekszosc ludzi co sie dopuszcza przemocy miała tak zj****e dzieciństwo, ze sprawiedliwie byłoby jakby mieli jakies odszkodowanie za to, a nie kary

Gość gość
Skoro mialo takie dziecinstwo tym bardziej powinno mu zalezec na tym, zeby wyjsc na ludzi. Jak mozna usprawiedliwiac takie rzeczy! Kara smierci powinna byc po prostu za morderstwo, g***** pedofilie. To nie sa ludzie. Osoby ciezko chore psychicznie rowniez powinny byc poddawane eutanazji. No i co z tego, ze nie sredniowiecze ? To ma byc niebezpiecznie i bez kary dla zwyrodnialcow, bo to nie sredniowiecze ? :/

Gość gość
ale pierdzielisz... prosty przykład: ile razy na kafe jakas dziunia pisała: uprawiałam seks z moim chłopakiem, ale nie wiem czy to był gwałt? No bo najpierw sie piescilismy normalnie, a potem on mnie rzucił na łózko i przytrzymał. wprawdzie mówiłam mu ostatnio, ze chciałabym spróbowac b pikantnego seksu, ale nie spodziewałam sie ze bedzie tak mnie mocno sciskał :( Powiedzcie, czy to był gwałt czy moze normalny seks? Bo jesli gwałt to chyba powinnam to zgłosic na policję? No i dziunia zgłosi, a gosc dostanie kare smierci.

Gość gość
Osoby ciezko chore psychicznie rowniez powinny byc poddawane eutanazji. No i co z tego, ze nie sredniowiecze ? To ma byc niebezpiecznie i bez kary dla zwyrodnialcow, bo to nie sredniowiecze ? x sama sie poddaj eutanazji zwyrodniała krowo, z reguły nie przeklinam, ale zrobie wyjątek. z zerami nie ma co pisac. sredniowiecza niby nie ma , ale kretyni z epoki kamienia łupanego widac tak, chyba ze to jakas kolejna inkarnacja powieszonego mordercy

Gość gość
Ja jestem na tak dla kary smierci. Morderstwa powinny byc tak karane moim zdaniem. Zabil np. z okrucienstwem wiec nie powinien miec prawa do zycia i stwarzania dalszego zagrozenia pozbawienia kogos zycia. Gwalty i pedofilia kastracja nieodwracalna i przymusowe leczenie psychiatryczne do konca zycia oraz nieodizolowany pobyt w wiezieniu przez wiele lat. Jesli chodzi o morderstwo pamietacie sprawe malenkiego danielka z 81 roku zakatowanego na smierc przez renate k. nie pamietam nazwiska jest ona na fb w wrszawie nadal uczy dzieci kary za morderstwo nie poniosla w ogole

Gość gość
Renata Krzymuska ta morderczyni

Gość gość
https://www.tvn24.pl/pomorze,42/gdansk-wyszedl-ze-szpitala-i-zabil-5-letnia-corke,672032.html Po co utrzymywac takiego psychola przy zyciu? A jak Kiedys go z psychiatryka wypuszcza to co wtedy? Jak taka milosierna jestes to wez go pod swoj dach i zastanawiaj sie czy sie rano obudzisz bo moze psychol w nocy postanowi cie zatluc kamieniem jak wlasne dziecko bo ma nawrot. Wsciekle zwierzeta sie usypia dla bezpieczenstwa, z ludzmi powinnismy robic tak samo a nie bawic sie w utrzymywanie tych odpadow. Kara smierci i pobranie narzadow, jak to robia madrzy Chinczycy

Gość gość
11:28 Ja bym sie tak nie zapędzała by jej tak odpisywać. Ciebie nikt nie zgwałcił w wieku 14-lat to co ty możesz o tym w ogóle wiedzieć.

Gość gość
"jesteś mściwą suką i tyle" lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno. tego sasiada-pedofila nalezalo zresocjalizowac sznurkiem albo tabletka 9mm, raz a dobrze. Facet g***** dziecko a ty uwazasz ze to blad, ktory kazdemu moze sie przytrafic? Oby nastepnym razem trafilo sie to tobie" jakby jej dziecko ktoś zgwałcił to by inaczej śpiewała

Gość gość
22:29 Ty mądra. A ja się pytam jaki masz pomysł na zwyroli w społeczeństwie.

Gość gość
"Jesli chodzi o morderstwo pamietacie sprawe malenkiego danielka z 81 roku zakatowanego na smierc przez renate k. nie pamietam nazwiska jest ona na fb w wrszawie nadal uczy dzieci kary za morderstwo nie poniosla w ogole " Nie uwierzysz ale myślałam o nim nawet wczoraj gdy zasypiałam z moim synkiem. Myślałam wtedy o tamtym chłopcu że jemu nie było dane nawet tak elementarnej rzeczy jak w nocy spać tylko "ojciec" i konkubina zmieniali się w nocy na wartę, żeby dziecko w nocy nie spało tylko znosiło swoją udrękę :( Ta kobieta chyba dostała 10 lat tylko :( bo była z innej ligi z tych wykształconych, a "ojciec" nie wiem ile dostał ale tez niewiele, marzył o tym by móc wyjśc i pracować. A teraz ma firme informatyczną i założył ponoć drugą rodzinę.

Gość gość
dziś - no widzisz, a moze to dziecko potem byłoby zwyrolem, i lepiej ze je rodzice zadusili w kołysce? Prawdopodobnie byłoby, bo jabłko pada niedaleko jabłoni. Najlepiej dzieci zwyroli tez dusic w kołysce profilaktycznie, oraz ich cała rodzine, w końcu nigdy nie wiadomo. Najwazniejsze abyscie wy były w 100 % bezpieczne, i wasi milusińscy. Tylko jak będziecie spiewac, jak wasze dziecko zostanie w przyszłosci morderca, gwałcicielem czy pedofilem? z pewnoscia będziecie spiewac, ale inaczej...

Gość gość
To i ja sie wypowiem Tak, w skrajnych przypadkach powinna byc kara smierci , za morderstwa z premedytacji ze szczegolnym okrocienstwem powinna byc kara smierci U mnie w miescie mlody chlopak chcial obrobic mieszkanie ale okazalo sie ze w mieszkaniu jest 8 latekwiec zabil dzieciaka MLOTKIEM Teraz siedzi w pierdlu , dostal dozywocie , do konca zycia nie mosi martwic sie o prace , o jedzenie o kredyt na mieszkanie natomiast ma dostep do silowni , biblioteki , moze nawet sie uczyc jak chce