Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas spojrzeć w lustro

Faceci akceptują wasze kobiece wady a wy nie

Polecane posty

Gość czas spojrzeć w lustro

czyli tak naprawde nie kochacie, bo kocha się też wady a nie tylko zalety

Gość gość
bo one uważają się za epitomy ideału a faceci to prymitywne gady które srają, chlają, pierdzą i śmierdzą, oraz zostawiają burdne gacie i skarpetki które to owe księżniczki ani śnią prać na tarce i trzepać patykiem przy brzegu rzeki, dodatkowo owe gady chcą seks ( często nie tylko misjonarke ), a seks dla księżniczki jest be, no chyba że po ciemku i bez jej czynnego udziału, a dodatkowo księżniczka wymaga pełny serwis obsługowy w tym wszystko na pstryknięcie palca i pełej obsługi w swoim pałacu, to są podstawowe wymagania księżniczek

Gość gość
bo one uważają się za epitomy ideału a faceci to prymitywne gady które srają, chlają, pierdzą i śmierdzą, oraz zostawiają burdne gacie i skarpetki które to owe księżniczki ani śnią prać na tarce i trzepać patykiem przy brzegu rzeki, dodatkowo owe gady chcą seks ( często nie tylko misjonarke ), a seks dla księżniczki jest be, no chyba że po ciemku i bez jej czynnego udziału, a dodatkowo księżniczka wymaga pełny serwis obsługowy w tym wszystko na pstryknięcie palca i pełej obsługi w swoim pałacu, to są podstawowe wymagania księżniczek

Gość gość
baby to nieposłuchane stworzenia są z dziurkami fajnymi mmm

Gość gość43
Tak to jest jak się chce księżniczkę z bajki. Z prawdziwymi kobietami nie ma takich problemów.

Gość gość
prawdziwa chce alimenty haha

Gość gość
nie akceptują naszych wad - czego mój ostatni nie akceptował, oto wyliczanka: że nie jestem na zawołanie, czyli rzuć wszystko i leć, jak on chce, to moja wada najgorsza była... dalej: brak TV, brak pensji sporej, brak domu, mieszkanie kątem u rodziny to nie dom..., dalej: moje fochy, kiedy on miział inne, a co nie może miziać innych? u swojej byłej nie akceptował obfitych bioder itd. itd. itd., a kogo faceci akceptują? malowane lalki, panie świecące jak bombki, solarniane i farbowane "naturalne piękności" są akceptowane bez szemrania :)

Gość marsden
gość wczoraj píerdolisz jakbyś sama z pół litra sama wypiła, tylko debile się śliną na malowane lalki i inne pustaczki, to dokładnie tacy których ty NIE CHCESZ, ale że jesteś bezmózgiem to też malujesz ryja ja tamte aby takich durni przyciągnąć a potem narzekasz że masz debila i pustaka, SAMA GO PRZYCIĄGNEŁAŚ udawaniem tej samej pustej lalki na które tu nadajesz, ale nie próbujmy tego zrozumieć bo to babska "logika"

Gość gość
moja obecna dziewczyna się nie maluje i jak dla mnie nie musi, bo nie ma nic do poprawienia :) ale moim kumplom i mojej matce to przeszkadza, matka dała jej na urodziny jakieś zestawy szminek i powiedziała, że czas stać się kobietą :P miałem takie panny które tapetowały się na maksa i z reguły przekładało się to na ich myślenie, do r..... ok, ale do związku serio to już nie....

Gość średni z wzrostu
tylko kur!wy malują ryja, niestety dziś większość to kur!wy, takie poje!bane czasy

Gość gość43
I tylko pedały golą się i dbają o siebie. Buractwo, wieśniactwo.

Gość gość
zgadzam się, prawdziwi faceci się nie golą jak jakieś peezdy, oraz dbają o siebie tylko prowizorycznie, a te lalusie rurkowce to dopiero pedalska tragedia

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl