Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOZESZ komus predzej czy pozniej to wroci jak bumerang.

Polecane posty

Gość gość

Czy to za miesiac czy za 2 lata, czy za 10, ale wroci jak bumerang. Dobro, dobre porady wracaja, takze zlo, zlosliwosc wrednosc wraca.

Gość gość nr 3 lub mniej
tak to sobie tłumacz i żyj w słodkiej iluzji wg twojej teorii to co musiałoby spotkać np. Hitlera, Stalina za wymordowanie milionów ludzi? pytanie retoryczne, warto się zastanowić zanim napisze się cos takiego

Gość gość
hitler mial takie choroby, ze cierpial na pewno.. to samo Stalin wiec spoko, dostali za swoje

Gość gość
dobro wraca to prawda, zlo tez i to jeszcze szybciej.. ale lepiej byc w miare zyczliwym, ale nie liczyc na nagrode

Gość Carycka
Tez nie jest powiedziane że dobrych ludzi spotykaja tylko dobre rzeczy. Ale warto byc zyczliwym, uprzejmym I chetnym niesienia pomocy. Dla samego siebie

Gość gość
to prawda

Gość gość
I dlatego to najczęściej dobrzy ludzie z********* w dupsko a źli czerpią profity? Ehe.

Gość gość
Nie warto pomagać. Ja pomagałam zawsze jak tylko mogłam. Mi nikt nie pomógł, gdy raz potrzebowałam pomocy. Dopiero wtedy zobaczyłam jacy ludzie są podli i fałszywi. Od tej pory nie pomagam.

Gość gość
Ja dostałam pomoc od tych od których się nie spodziewałam a ci ktorzy powinni pomoc. No cóż...

Gość gość
oj tam, oj tam takie jest życie, przyzwyczajcie się do tego a czasami warto uderzyć się w pierś, spojrzeć w głąb siebie i zapytać czy nie zrobiliśmy czegoś złego drugiemu człowiekowi na obiektywizm rzadko kogo stać ale namawiam do rachunku sumienia