Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam :)

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy zaraz po narodzinach dziecka, gdy podano wam dzidziusia w ramiona to od razu byłyście w nich zakochane? Czy naprawdę jest tak jak mówią że zobaczysz swoje dziecko i od razu wariujesz na jego punkcje? Czy też z czasem przyszła do Was ta miłość i musiałyście do tego "dojrzeć"?

Gość gość
Nie, nie byłam, teraz śmiać mi się z tego chce jak pomyślę jaka jestem w synku zakochana. Ale jak go dostałam, to wcale na mnie ta miłość nagle nie spłynęła, zajelo to kilka dni.

Gość gość
A ja miałam tak: przy pierwszym dziecku jak mi go położyli to najpierw nie moglam uwierzyć,że to moje :D czułam się wtedy jeszcze taka otumaniona porodem i zszokowana dzieckiem. Po kilku godzinach w szpitalu miałam go czasem dość, bo czułam się bardzo zmęczona a bałam się zasnąć żeby się nic nie stało. W domu dopiero się zakochałam kiedy nie czułam tego piętna,ze cala odpowiedzialnosc za dziecko spoczywa na mnie. Mogłam sobie odpoczac a dzieckiem zajął się mąż. Przy drugim dziecku juz zupełnie inaczej,od pierwszego momentu byłam szczęśliwa, nie byłam już taka spięta w szpitalu i spałam jak dziecko spało,a nie czuwałam jak głupia cały czas. Ale to ponoć tak jest, ze najgorzej jest z pierwszym a z każdym kolejnym ma się inne podejście. Jak to się mówi jak pierwsze dziecko polknie monetę - wzywasz pogotowie ,jak drugie polknie monetę to czekasz na kupkę a jak trzecie polknie monetę to potrącasz mu kieszonkowego;)

Gość gość
Ja nie czulam noc poza szokiem i mega zmeczeniem i ulga ze juz po:) w ogole nie moglam uwierzyc i w sumie nadal nie wierze ze dziecko mi wyszlo tamtedy hehe i jeszcze ze siedzial taki bobas w brzuchu jak on sie tam miescil? Autorko nie martw sie wszystko na spokojnie przyjdzie z czasem:)

Gość gość
Ja zakochalam sie odrazu. Patrzylam na buzie, wlosy, sprawdzilam czy sa wszystkie palce;-) cudowne uczucie