Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy tez uważacie że kobiety sa strasznymi kierowcami???

Polecane posty

Gość gość
Poczytajcie statystyki- wiecej wypadkow powoduja mezczyzni. Sama jestem kierowca, ale... Strasznie mnie wkurzaja baby jadace 70 km/h gdzie mozna jechac 90km/h. Jedzie taka, ciagnie sie 15 km, nie ma to jak wyminac, bo tu zakret, tam gorka, a jak juz pojawi sie prosta i chce ja wyprzedzic, to wtedy w takiej babie budzi sie MISTRZ POSTEJ i zap***ala 100! Najchetniej pozdrawialabym je srodkowym palcem!

Gość gość
I rozmawiaj tu z baranem, ja o bzdurnych znakach na prostych poza miastem a ten o przejściach dla pieszych. I właśnie gdyby 99% znaków było postawionych właściwie i z sensem każdy by się do nich stosował, a tak to się je ignoruje i przy okazji te ustawione poprawnie. Jeździłem trochę po Niemczech, rzeczywiście pełno fotoradarów i ogromne mandaty. Tam jak jest 50 to nikt nie przekracza 60 (10km tolerancja radaru) jak 80 to do 90, i naprawdę średnia w samochodzie jest ok 70 km/h a u nas wykręcić taką średnia jadąc wg znaków poza zabudowanym? 30-40 max, bo jakiś jełop sołtys postawił znak przy swoim polu itd

Gość gość
zgadzam sie jestem kobieta i uwazam ze kobiety są słabymi kierowcami jenda na 100 jezdzi dobrze plynnie i zgodnie z przepisami

Gość gość
a nie widzisz roznicy miedzy Pl a De? U nich wiocha zabita dechami to droga szybkiego ruchu + 15tys mieszkanców, do naszych warunkow to sie ma nijak. To jak jakbys chciał porownac ludnosc polski do ludnosci w chinach....

Gość gość
baran to cie zrobil. Zobacz sobie jaka masz gestosc autodstrad w Niemczech a jaka w Polsce i wtedy porowuj srednia preskosc. 99% znaków jest postawionych zle bo wastaty Marian, miszcz prostej w swoim zgnilym passerati tak twierdzi, bo "inaczyj to un nad morze w dwa dni nie dojedzie". Takich chlopkow - roztropkow jak ty ogldam z przyjemnoscia w uwaga pirat, jak zebrza o jak najnizszy mandat. Szkoda tylko ze czesc policji sie na te zebrania lapie, powinna byc z automatu zwyzka dla tych skomlacych.