Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy tez uważacie że kobiety sa strasznymi kierowcami???

Polecane posty

Gość gość

Jak jeżdzę to aż sie włos na głowie jeży, jak jedzie przede mna samochód i widze że sie wlecze to juz wiem że to jakas kobieta, wyprzedzam ją i hop, miałam racje :) Albo zajeżdzają mi drogę, tez kobiety, zmieniaja pasy bez kierunków, nie znają kompletnie przepisów. Ostatnio mało nie mialam kolizji, jade na lewoskręcie bezkolizyjnym(założe sie że połowa kierowców nie wie co to znaczy ) a tam na czerwonym smignął mi samochód przed maską, tez kobieta i gdyby nie moja szybka reakcja byłby dzwon. Straszne to jest...

Gość gość
każdy to wie przecież

Gość gość
Kobiety są strasznymi kierowcami, bo uczą je faceci. Ot cała tajemnica.

Gość gość
Jakoś faceci potrafią jeździć więc twoja teoria własnie upadła

Gość gość
Dziwnym trafem wiecej wypadków powoduja faceci swoją brawurką. ot i twja teoria upadła ;)

Gość gość
To prawda. Najlepsze sa Haliny jadace lewym pasem 50km/h bo za 10km skrecaja w lewo i sie boja pasa zmienic :D

Gość gość
ale my tu nie mowimy o brawurze tylko o umiejętnościach, i znowu twoja teoria upadła ha ha

Gość gość
bycie strasznym kierowcą to jest jazda z przepisami, a nie zapierdzielanie setką przez rondo? :o

Gość gość
A zmiana pasa bez kierunku i jazda na czerwonym to twoim zdaniem jazda zgodna z przepisami?

Gość gość
i zakłada ten temat kobieta. niezle cisniesz po sobie :D

Gość gość
Tak ale ja mowie o wiekszosci kobiet a nie o wszystkich, czytamy uwaznie

Gość gość
tak samo jakis facet moze uwazac zes p***a na drodze, wiec nie gan innych ;)

Gość gość
Prawda jest taka ze kobiety sa lepszymi kierowcami,powoduja tylko co piaty wypadek w Polsce.Czytalem wlasnie statystyki na ten temat.Gdyby same kobiety prowadzily wypadkow byloby duzo mniej.

Gość gość
i tez wleklibysmy sie jak woły po ulicach

Gość gość
Wszyscy faceci ktorych znam mówia ze jestem lepszm kierowca od nich. A to pewnie dlatego ze jestem instruktorem nauki jazdy

Gość gość
gość dziś A ja przez c**e instruktorke oblalam, bo łajza mi wytlumaczyla zle. Dopiero po zmianie instruktora zdałam. wszystkie instruktorki są c*****e :o

Gość gość
Ja widze, ze kobiety sie dziela na dobrych kierowcow i totalne sieroty, co nie odrozniaja kierunkow i zajmuja 3 miejsca parkingowe, a faceci na dobrych kierowcow i idiotow co wlasnie nie uzywaja kierunkow, wpychaja sie na krzywy ryj i wyprzedzaja slalomem w centrum miasta, juz nie mowiac o wiszeniu na d***e, ze az mu w oczy moge zajrzec. Uprzedzam, ja sie staram jezdzic przepisowo, ale sie kurna nie da czasem, jade 50 droga z ograniczeniem do 40 i jakis pajac malo sie zesrac nie chce, bo on chce cisnac 80, krol szosy i na pewno bedzie szybciej jak mi na d***e siadze... Jezdze na razie tylko 5 lat, ale bez stluczki, jezdze ostroznie, ale dynamicznie, bo spowalnianie ruchu tez jest niebezpieczne. Poza tym wiekszosc kobiet ma jednak te pokore w sobie, ja widze kiedy popelniam blad i staram sie nie popelniach go w przyszlosci, a od facetow to rzadko slysze jakas refleksje na temat ich wlasnej jazdy.

Gość gość
Kobieta jedzie dobrze w sprzyjających warunkach drogowych i psychofizycznych. Ale wystarczy że jest przygnębiona lub przesadnie szczęśliwa, spadnie nagle śnieg itp. Do tego zero logicznego myślenia, gość się wpycha na chama nie ustąpi bo ona ma pierwszeństwo, no ok też tak robię bo samochód stary... ale kuwa nie 600km od domu na wakacjach gdzie zostanę bez transportu.

Gość gość
Chyba nie widziales wkurzonego faceta za kolkiem. To faceci z natury sa bardziej impulsywni i zly humor wylewaja na gazie..

Gość gość
A co do wleczenia to nie osmieszajcie sie zapier*alacze od siedmiu bolesci. Wsiadajac za kolko bierzecie na siebie odpowiedzialnosc za zycie swoje i innych, dla mnie to jest wstyd ze sie przekracza dozwolona predkosc, choc zdarza mi sie nie raz. Tylko miejcie swiadomosc ze nawet te 10km/h wiecej moze zdecydowac o czyims zyciu. U mnie w miescie byl wypadek, jedna babka pomylila sygnalizatory i wjechala na czerwonym swietle, wprost pod kola drugiej babce, ktora jechala 65/h. Niby nie duzo prawda? Tylko druga zepchnela ta pierwsza prosto na 20letnia dziewczyne czekajaca na przejsciu, ta zginela na miejscu. Gdyby jechala przepisowo na skrzyzowaniu to ta dziewczyna zylaby pewnie do dzis, mimo pomylki sygnalizatora. Zapieprzajcie dalej, bo co sie bedziecie wlec:/

Gość gość
Tu nie chodzi o zapieprzysz po mieście ale o płynną jazdę, jak wiadomo znaki nieraz są stawiane bez sensu lub pozostałe po robotach drogowych. Wszyscy jadą 70 w sznureczku kobieta zobaczy na prostej drodze poza miastem 40 i po hamulcach, wtedy zaczyna się wyprzedzanie... W Niemczech pod znakami są tabliczki dotyczy ciężarówek, lub gdy jest śnieg a u nas bierze się pod uwagę przeładowana ciężarówkę w zimie i ogranicza wszystkich.

Gość gość
Gdyby ściśle stosować się do każdego bzdurnego znaku to z Katowic do Gdańska jechali byśmy dwa dni

Gość gość
jestem ciekawa czy to nadal bedzie bzdurny znak gdy ktos uzna ograniczenie za bzdurny znak i pie/r/d/olnie twoja matke/zone/corke a ta umrze na miejscu.

Gość gość
Tu nie chodzi o zapieprzysz po mieście ale o płynną jazdę, jak wiadomo znaki nieraz są stawiane bez sensu lub pozostałe po robotach drogowych x Co do znakow pozostałych po robotach drogowych to się zgodzę, natomiast pierwsza część zdania no wybacz... Ale mądrzejsi od ciebie decydowali gdzie postawić jakie ograniczenie i dlaczego akurat tam, więc to że ty i tysiące innych januszy drogowych uważacie, że bez sensu, nie znaczy że faktycznie tak jest. Niczyja to wina że żyjecie ciagle na pelnym w****ie co się odzwierciedla w waszym stylu jazdy, ma być szybko i c***j tam z ograniczeniem " co mnie tu byndzie jakiś matoł mówić jak mam jeździc "

Gość gość
A jaki sens ma znak ograniczenia na prostej drodze bez skrzyżowania gdzie za 100 metrów jest znak odwołania 200m i znów ograniczenie i znów odwołanie? A jest kilka takich odcinków dróg w Polsce.

Gość gość
Znak niebezpieczny zakręt i 40 jest stawiany bo w zimie ciężarówka leżała w rowie jak to się ma do osobówki w lecie? Nie ma u nas informacji jakich pojazdów dotyczy i w jakich warunkach. Najlepiej spowolnić wszystko, to ma sens?

Gość gość
I właśnie kobiety i takie janusze jak ty powodują korki i spowalniają *******ie potrafią ocenić warunków drogowych tylko rygorystycznie trzymają się przepisów, pół biedy jeśli jadą pierwszy raz, ale jeżdżą codziennie i codziennie zwalniają bo znak, a drogowcy skończyli remont dwa lata temu.

Gość gość
Raz taka pipa jechala 40 km i gadala przez tel palac fajke wyprzedzilam ja chwile jechalam dla niepoznaki i dalam po hamulcach. Przywalila mi w tylek :D Lament placz chciala dac kase ale ja wezwalam policje okazalo sie ze wlasnie przekroczyla ilosc pkt karnych i stracila prawko. Mam satysfakcje ze jednej idiotki mniej na drodze.

Gość gość
Autorko według twojej teori ty tez jest beznadziejnym kierowa bo jesteś kobieta .

Gość gość
" gość dziś I właśnie kobiety i takie janusze jak ty powodują korki i spowalniają *******ie potrafią ocenić warunków drogowych tylko rygorystycznie trzymają się przepisów, pół biedy jeśli jadą pierwszy raz, ale jeżdżą codziennie i codziennie zwalniają bo znak, a drogowcy skończyli remont dwa lata temu. " w tych Niemczech ludzie nie dyskutuja ze znakami a sie do nich stosuja, stad taka roznica. Wszyscy drogowcy sa gupi tylko ty jeden wioskowy filozof co z********a bo z niego drugi Kubica. Jakby ci postawili 80 to bys z********al 100 a potem placz. Kary w Polsce sa smiesznie male, co to jest marne 500 zl mandatu. Takim jak ty powinni dowalac szwajcarskie stawki - mandat w wysokosci 20-30% rocznych dochodow to by sie skonczylo zabijanie dzieci na przejsciach " bo on jezdzi dynamicznie i bezpiecznie." Ten w Myslowicach tez pewnie tak o sobie myslal, a final jest taki ze male dziecko nie zyje: https://wiadomosci.wp.pl/potracil-smiertelnie-4-latke-uciekl-z-miejsca-wypadku-6190834093897857a