Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radzę sobie z praca i zarabianiem

Polecane posty

Gość gość

Pracuję na umowę o dzieło w domu. Pracy na etat sobie nie wyobrażam. Do tego prawie pół miesiąca mam stany depresyjne związane z pms-em :( W sumie dwa tygodnie w miesiącu mam dobrą energię do pracy i życia. Zarabiam za mało żeby coś odłożyć więc ciągle jest na styk co mnie dodatkowo dobija. A że zarabiam za mało to i motywacji nie ma do tej pracy. Jak żyć ?:(

Gość Carycka
A nie mozesz sobie znalezc dodatkowej pracy?

Gość gość
Znajdź męża który cię utrzyma. Dodatkowo w ciąży nie będzie psm.

Gość gość
Carycka dziś Z tą która mam ledwo się wyrabiam. Miałabym całe życie poświęcić na pracę?

Gość gość
gość dziś To nie w moim stylu...jestem zdania że każdy dorosły człowiek powinien umieć poradzić sobie finansowo sam w życiu. Nigdy nie trakotwałam i nie zamierzam trakotwać partnera jako zabezpieczenia finansowego. Poza tym skąd pewność że zawsze będziemy razem. Tym bardziej myśl o dziecku w takie sytuacji jest skrajnie niedpowiedzialna.

Gość gość
ja po prostu nie mam pomysłu jak to wszystko ogarnąć.Chciałąbym po prostu pracowa tyle ile pracuję teraz ale zarabiać więcje.wiem że zaraz posypie się hejt że w głowie mi sie poprzewracało ale niegdy nie miałam niewolniczej duszy i męcze sie kiedy się zmuszma do pracy.

Gość gość
W sumie sponsor też by poprawił Twoją sytuację finansową

Gość gość
bardziej pmdd niż dwubiegunówkę...choć nie różni się to wiele :)

Gość marzena452
Zacznij sobie dorabiać przez internet, teraz jest mnóstwo sposobów na to. Od ankiet po inwestowanie...Ja wybrałam to drugie, bo nie chce mi się siedzieć i klikać cały czas, dla mnie to bez sensu. Ale inwestycje jak najbardziej. Teraz zaczęłam odkrywać zalety kryptowalut. Może spróbuj?

Gość gość
Zawsze można rozejrzeć się też za jakąś dodatkową "pracą". Dorobić można np. wypełniając ankiety - ale tylko w tych serwisach, które na pewno płacą. Tutaj jest taka lista - http://klikaniewreklamy.pl/platne-ankiety/

Może warto byłoby pomyśleć nad inwestycjami? Sprawdź https://www.fastinvest.com/pl . Uważam, że to najłatwiejszy z możliwych sposób na zarobienie pieniędzy. Inwestujesz tyle, ile chcesz a zyski wracają do Ciebie. Czytałam wiele pozytywnych opinii na ten temat, ja sama planuję zacząć inwestować aby zwiększyć swoje dochody.