Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanowisko kierownik

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie odnośnie stanowiska kierownik. Mam dwie propozycje pracy jako kierownik marketu oraz kierownik restauracji. Czy są tu osoby pracujące na tych stanowiskach? Chciałabym dowiedzieć się jak realnie wygląda dzień pracy na jednym i drugim stanowisku. Nie wiem co wybrać i w czym czułabym się lepiej. Bardzo proszę o przybliżenie mi tych miejsc pracy. W necie są tylko ogólniki dotyczące charakterystyki zawodu.

Gość Carycka
Moze wybierz te z kozystniejsza umowa? I lepiej platna

Gość gość
To również wezmę pod uwagę do rozmowy mam jeszcze trochę czasu i chciałabym wiedzieć co mnie czeka na jednym i drugim stanowisku. Może ktoś podpowie będzie mi łatwiej wybrać.

Gość gość
W tej chwili bardziej interesuje mnie to jakie będę miała obowiązki niż zarobki. Proszę napiszcie mi , są tu jacyś kierownicy marketów spożywczych oraz kierownicy restauracji?.?.?

Gość gość
Jestem kierownikiem sklepu. No cóż wszystko jest na mojej głowie. Od robienia zamówień i dbania o sklep do ogarniania pracowników układania grafików zatrudniania i zwalniania. Ogólnie to pracy 24h na dobę

Gość gość
Jak dostałeś taką pracę bez wiedzy co będziesz robił? Jak pracowałam na studiach w sklepie to, żeby się starać o stanowisko kierownika wymagali przynajmniej roku pracy jako zwykły sprzedawca