Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o zachowaniu takiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam pewnego faceta kilka miesięcy temu. Wykształcony (stomatolog), przystojny, moi rodzice więc byli nim zachwyceni i dziwią mi się, ze z nim zerwałam. Więc chciałam zapytac was obiektywnie o opinie czy rzeczywiście zerwałam z nim niesłusznie. Poznaliśmy się z klubie jak poszłam z koleżanką na piwo to podszedł. Później przyjechał do mojego rodzinnego miasta. Już co mnie trochę przy nim odrzuciło to to, ze na pierwszej randce bardzo mu się "kleiły rączki" do mnie i chciał mnie obmacywać itd. Ja tego nie chciałam. Na 2 albo 3 spotkaniu doszło do czegoś więcej, ale ja nie chciałam seksu na co nalegał- co dziwne był bardzo religijny i jego brat był ksiedzem, ale jak widać to mu nie przeszkadzało, ja nie jestem az tak religijna, ale zdziwiło mnie to bo wydało mi sie to obłudne. Szybko powiedział, ze mnie kocha, zaczal planować nawet gdzie zamieszkamy jak sie pobierzemy itd. ( po jakims miesiacu znajomosci). Ja jeszcze nie byłam gotowa na takie plany. Brał udział w pielgrzymkach i chciał żebym i ja na taka poszła. Ja nie chciałam, ale okazało sie, ze oplacił mimo wszystko miejsce dla mnie. Kiedy ostatecznie zrezygnowałam zaczął mnie szantażować. Powiedział, ze jak był u mnie w domu to skopiował moje jakies tam bardziej intymne rozmowy z kolega z mojego fb, ze je skopiował i pokaze je moim rodzicom. Dla mnie to było śmieszne bo nawet gdyby pokazał to moi rodzice nie są aż tak pobożni jak jego i z domu by mnie raczej nie wyrzucili. Wiec powiedziałam mu, ze ja tez mam w telefonie rozne smsy ktore on do mnie wysylal ( takie zboczone) i tez je moge pokazac jego rodzicom i z nim zerwałam. Rodzicom całej historii nie opowiedziałam ,ale do dzisiaj mi wypominaja dlaczego z nim zerwałam bo to był taki fajny chłopak i do tego stomatolog. A wy co myslicie?

Gość gość
psychopatyczny typek

Gość Carycka
Stalker?

Gość gość
Aha i z tym kolegą pisałam te wiadomości na fb jeszcze zanim go poznałam, ale jak widać przewertował wszystko ( ja naiwna sie nie wylogowałam) i mnie pozniej szantazował, ze pokaze to moim rodzicom :O w ramach szantazu ,ze nie chcialam z nim isc na ta pielgrzymke