Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsia

Nie kocha mnie

Polecane posty

Gość Elsia

Mój facet mówi mi ze mnie nie kocha. Mówi ze to moja wina bo jestem pasywna w łóżku. Kiedy probowałam mu tłumaczyć ze nie dobralismy się pod tym wzgledem to on mówi ze nie ze ja jestem leniwa i mi się nie chce. On dobrze wie z czego wynika moja postawa.jest bardzo agresywny i porywczy przez co zmieniły się kojec uczucia co do niego.. ale to nie koniec przyłapany go nie raz jak flirtowal (dla mnie to zdrada) z innymi pisał miło, erotycznego itp przez co moje uczucie wygasło. Sami rozumiecie jak to jest no Bo ile można znosic taka krzywdę. .nie mam siły. Jest źle obraża mnie i wyzywa od dzi*** a ja nie mam gdzie się podziac i co zrobić ze sobą. . Jestem traktowana jak śmieć a później obrywsm za swoją postawę w lozki!!!! Co robić? ?; (

Gość gość
Haha a jak myślisz? Co robić hmmm. No nie wiem, może z zrób sobie dziecko z jełopem? Ja p*****le...

Gość gość
Nap prawdę Kubciu Kinga:P tak żle ciebie traktuje? Ale to tylko dlatego, że lubisz być poniżany i pasywny, przecież w gejowskich związkach zawsze byłes pasywny? Już tego nie lubisz?To powiedz jej, że tez chciałbys cos robić a nie tylko siedzieć rozkraczony:(

Gość gość
Nie kocha Cię jest z Tobą tylko dla seksu, nawet jeśli niezbyt dobrego seksu to jednak kogoś ma, póki innych opcji brak, a jak znajdzie inna to od razu kopnie Cie w d... E. Trochę godności dziewczyno! Szanuj się i odejdź, bo jesteś tylko dla niego workiem na sperme. Już rozgląda się na boki...

Gość gość
A o tym rozglądaniu sie owa Kinga narzeczona wie? Zamoczy poduszkę w atłasowej pościeli z rozpaczy, chociaż odchodząc nie zabieraj jej tego symbolu luksusu:P