Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak reagować na głupie żarty faceta?

Polecane posty

Gość gość

Oboje mamy dość "ciężkie" poczucie humoru, ale on czasem przesadza. Na pocieszenie tłumaczę sobie, że to jedna z jego największych wad, bo poza tym jest kochany i dba o mnie, ale pozwolę sobie zacytować najgorsze "dowc**y" -widzisz, przyjmując powoli moje poglądy stajesz się człowiekiem - a kim byłam wcześniej? -KOBIETĄ Opowiada koleżance, która wpadła z wizytą, że wrócił dziś później z pracy, bo bał się, że na obiad będzie coś, czego nie lubi, a on odwraca się i mówi: - a tak naprawdę ****ałem koleżanki z pracy my w śmiech, bo do niego to naprawdę nie pasuje (pochodzi z wierzącej rodziny, która za zdradę chyba by go wydziedziczyła) a on, patrząc na moją koleżankę: - uważaj, bo jak się rozstaniesz ze swoim to ciebie też wy*%^&*m no i powiedzcie jak reagować :/ ja naprawdę nie wiem co jemu odwala, sądzi chyba, że jest zabawny. Na co dzień nawet nie przeklina...

Gość gość
Nie ma jak związek faceta z babochłopem, nie była nie jest i nie będzie mentalna kobietą, bo jest chłopem w ciele żeńskim, tak to nazwijmy:P

Gość gość
Boki zrywać...