Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OPOLE WOJ OPOLSKIE FOTA

Co byście zrobili gdybyście na ulicy w Opolu widzieli modlących się Arabów?

Polecane posty

no nie wiem to straszne bo ten mahomet to fałszywy prorok zmyślił ich wiarę bo chciał być jak Jezus kochany nasz prawdziwy zbawiciel. W żadnej wierze nie ma tyle cudów i dowodów

no nie wiem jak w opolu i meduzie jakieś ale mogę powiedzieć że jeżeli nie zawodzą i nie robią krzywdy bo i tak ich nie przekonamy to naszej wiary prawwdziwej lecz możemy traktować ich dobrze jak ludzi i będzie wszystkim dobrze jak zasłużą tak bedą mieć w duszy czy chcą do nieba czy do piekłą ale na ziemi musimy się dogadać i nie zwracać na siebie uwagi

no nie wiem jak w opolu i meduzie jakieś ale mogę powiedzieć że jeżeli nie zawodzą i nie robią krzywdy bo i tak ich nie przekonamy to naszej wiary prawwdziwej lecz możemy traktować ich dobrze jak ludzi i będzie wszystkim dobrze jak zasłużą tak bedą mieć w duszy czy chcą do nieba czy do piekła ale na ziemi musimy się dogadać i nie zwracać na siebie uwagi

Gość gość
to bydło muslimskie robi to w Warszawie, najlepiej byłoby zebrać się i ich załatwić, aby dzicz nauczyć że nie są u siebie w gnoju islamskim

gość dziś to bydło muslimskie robi to w Warszawie, najlepiej byłoby zebrać się i ich załatwić, aby dzicz nauczyć że nie są u siebie w gnoju islamskim x nienawiść jest okropna po co tak mówisz chcesz żby ktoś o tobie tak mówił.Kochany tak nie zdrowo