Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie jak zrzucić resztę kilogramów.

Polecane posty

Gość gość

4 miesiące temu urodziłam. Przed ciążą ważyłam 50 kg przy wzroście 154 cm. W ciąży przytyłam dużo, bo aż 23 kg. Początkowo waga szybko leciała w dół, z czasem coraz wolniej i potrzeba było coraz więcej sobie odmawiać. A teraz już od 3 tygodni całkowicie stoi w miejscu, mimo zdrowego odżywiania. Na dzień dzisiejszy ważę 54 kg, chciałabym zrzucić te 4 kg tylko już nie wiem jak. Dodam, że karmię piersią.

Gość gość
Prawie jakbym czytała o sobie:))) Tez urodziłam 4 miesiące temu, przed ciążą 50kg , wzrost 165 cm, przytylam 25 kg, na dzień dzisiejszy jeszcze 4 kg zostały; ). Z tym, ze ja piersia nie karmię. Jestem na diecie, codziennie ćwiczę i mam nadziej, ze nowy rok przywitam z dawna wagą; ).

Gość gość
Ja przed ciaza wazylam 55 kg, w ciazy dobilam do 72. 10 kg od razu po porodzie spadlo a reszta ani drgnie, a jestem po porodzie prawie 9mcy...

Gość gość
jeżeli karmisz piersią to niestety nie dla Ciebie, ale mi pomogły po ciąży wyciąg z manga afrykańskiego. Wiem, że opinie są podzielone, ale dla mnie nie ma lepszego. Próbowałam wielu, ten daje mi najlepsze efekty. Pamiętaj tylko o jednym zamawiaj z pewnego źródła, tam gdzie masz pełne informacje na temat firmy i kontaktu ( możesz się dodzwonić ) uzyskasz pełne informacje na temat produktu itd... naciągaczy pseudo producentów jest wielu

Gość gość
Tu gość z 20.54 - ja od 2 miesięcy dodatkowo stosuje african mango i u mnie zero efektów. Nie widzę żadnej poprawy, pieniądze wyrzucone w bloto; )

Gość gość
a jakiej firmy stosujesz?

Gość gość
20.58 a karmisz piersią? bo czytałam że są dziewczyny którym waga zaczęła spadać dopiero jak przestały karmić. Mi po porodzie spadło tylko 6 kg, potem zrzuciłam te 13, jeszcze zostały mi te 4 z którymi nie potrafie sobie poradzić, waga ani drgnie.

Gość gość
mi spadło jak zaczęłam karmić, po odstawieniu jednak zostało parę kilo, czekałam parę miesięcy ale waga ani drgnęła też musiałam się wspomóc

Gość gość
Mi też ostatnie 5 kg zeszło jak przestałam karmić. W ciąży i przy karmieniu rośnie biust, i to sporo, może się zatrzymuje więcej wody w organiźmie? Nie wiem, ale nie ja jedna w rodzinie tak miałam, bez względu na to ile przybierałyśmy w ciąży, i jak jadłyśmy przy karmieniu piersią, te ostatnie kilogramy trzymały się uparcie do końca karmienia, u mnie zeszły nie wiadomo kiedy w miesiąc, bez zmiany trybu życia.