Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home TM

Doda kolejny raz robi sobie żarty z wymiaru sprawiedliwości.

Polecane posty

Gość cOOle at home TM

W normalnym kraju za zlecenie wymuszenia rozbójniczego oraz współpracę z gangsterami, CBŚP zawija o 6 rano i wychodzi się po 3-7 latach. "Królowa mafii jest tylko jedna". :O Zleceniodawczyni oraz jej gangsterzy dopuścili się rozbójniczego wymuszenia w ramach grupy przestępczej, za które grozi do 10 lat więzienia, więc taki też powinni usłyszeć zarzut od prokuratury. Jej pięć minut na scenie dobiega końca. W tym roku występowała na dożynkach w Rybczewicach co niegdyś było nie do pomyślenia, nawet do żuli wyszła na zawołanie ,,Doda chodź do nas,, Żenada. Stąd pewnie ta rola w Pitbullu...

Gość gość
Cała ta sprawa dziwna, przez 2 godziny nie wpuszcza policji, tłumacząc się że spała, a w momencie kiedy otwiera momentalnie zjawia się jej adwokat. Przez te 2 godziny mogła np. ukryć towar, pozbyć się towaru, spuścić go w kiblu, zniszczyć dokumenty, poresetować pendrivy itd. Do tego ta maskarada w kapturze na TWARZY! to nawet nie ma pewności że to ją doprowadzili.

Gość gość
Ale rozprawa sądowa się jeszcze nie zaczęła. Na razie ma zarzuty prokuratorskie i złożyła zeznania. Prokuratura je zweryfikuje i nie jest wykluczone, że umorzy postępowanie. Radziłabym zaczekać na końcowy werdykt.

Gość gość
Do: gość dziś Prokuratura tą sprawą zajmuje się nie od wczoraj. Jakby chciała to wcześniej by ustaliła wersję z innymi podejrzanymi. Ja czekam na ostateczny wyrok. Poza tym nie znamy wszystkich szczegółów sprawy, to trudno osądzać po strzępkach informacji w mediach, które nie raz pokazały, że nie są wiarygodne.

Gość gość
Doda jest niewinna. Moja koleżanka się z nią przyjaźni i troszkę mi opowiedziała o tej sprawie. Wiele informacji nie ujrzało światła dziennego i dziwię się Dodzie, bo one działają na jej korzyść. Nawet nie wyobrażacie sobie, jakie akcje fundował Dodzie. Napiszę tylko, że gość jest chory psychicznie, chodził do terapeuty jak był w związku z Dodą. Jak jest teraz, nie wiem. Ja stoję za nią murem, a jak opublikuje te wszystkie informacje w internecie to jestem pewna, że wy również się za nią wstawicie. Radzę poczekać do końca sprawy. Poza tym ten jej były jeszcze wiele akcji szykuje przeciw Dodzie. Krótko mówiąc to jeszcze nie koniec, będzie się działo.

Gość gość
podajcie jakie konkrety, bo samymi ogolnikami rzucacie. co ta doda takiego zrobila temu exowi i z kim ona teraz jest, bo nie jestem w temacie:D

Gość Prokurator x64
:classic_cool:

Gość gość
a już myślałam, ze jest odpowiedz na moje pytanie:O

Gość gość
Jezeli to prawda, to powinna siedziec🖐️

Gość gość
nasłała na kolesia gangusów z pismem własnoręcznie podpisanym, w którym żąda bańki PLN. Pewnie teraz jej znajomy psychiatra wypisuje zaświadczenie o chwilowej pomroczności jasnej ew. niepoczytalności. A policja czekała jednak dwie i pół godziny przed drzwiami, zanim Rabczewska otworzyła drzwi. - są równi i równiejsi. Groźby i wynajmowanie gangsterów całkiem dobrze się wpisuje w taki charakter.

Gość gość
Poczytajcie sobie. http://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/doda-po-wyjsciu-z-prokuratury-ubliza-haidarowi_1028805.html http://muzyka.onet.pl/newsy/dorota-r-zatrzymana-przez-policje-grozi-jej-piec-lat-wiezienia/w0pd55 Ja tam na razie nie osądzam, ale ona do świętych też nie nalezy, a jej pęd do sławy i pieniędzy to zawsze się gdzieś ociera o półświatek.