Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 21 lat to wystarczająco?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 35 lat i jestem bezpłodna. Bezpośrednia przyczyna nie została znaleziona. Kiedy jednak naciskałam lekarza żeby choć podzielił się jakimiś przypuszczeniami, bo teraz tyle kobiet w moim środowisku bezpłodnych to powiedział; wie pani. Przed Laty prowadziliśmy ciąże pacjentek średnio w wieku 23 lat. Teraz średnio w wieku 33 lat.” Ja tez patrzyłam na warunki ekonomiczne, mieszkaniowe itp. Teraz mam wszystko prócz dziecka.

Gość gość
ale nikt nie mowi zeby czekac do 35 lat.Ale 21 to stanowczo za mało, zwłaszcza ze Twoj partner tez jest młodziutki. Nie pracujesz, nie masz szkoły. Ja pamietam swoje uczucia jak moja kolezanka w LO zaszła w ciaze, wteyd sobie myslałam ze ja tez dałabym rade, ze dzieci są takie słodkie itp. Z perspektywy czasu śmieszy mnie ten instynkt, który wteyd miałam. Ja urodziłam mając 25 lat, skończone właśnie studia, prace, i kupione mieszkanie na kredyt z mezem zarabiajacym 7 tys msc

Gość gość
Autorko pamiętaj MŁODOŚĆ MASZ TYLKO JEDNA i szkoda marnować jej na pieluchy . Ciesz się życiem , poszukaj pracy i poczekaj kilka lat.

Gość gość
gość dziś W WIEKU 40 LAT TY BEDZIESZ SIE BAWIC? hahahahahahahaha w wieku 40 lat to ty nie wiesz w jakim ty stanie bedziesz i czy ci zdrowie pozwoli a w najlepszym przypadku bedziesz robic z siebie posmiewisko , bawiaca sie dzidzia piernik od zabawy jest mlodosc a od macierzynstwa i wychowywania dzieci doroslosc ty przesralas mlodosc i chcesz to nadrabiac na starosc ales ty glupia

Gość gość
Też mieszkam za granicą i dlatego mam inne zdanie. W Niemczech roczne dziecko możesz oddać do Kindergarten. W ciąży możesz uczyć się języka, a jak dziecko podrośnie masz szansę na znalezienie pracy i karierę. Wtedy już język będzie lepszy. Ja uważam, legalizować związek i nie ma na co czekać, naprawdę. To nie Polska, gdzie na kasie w Biedronce żądają od ciebie dyplomu magistra zarządzania.

Gość gość
Coraz to się na tym forum wypowiada kobieta że mężczyźni to zwierzęta bo rządzą nimi instynkty (sex) i jakie to wstrętne, a jak chodzi o rozmnażanie się to wow fajnie instynkt daje znać

Gość gość
Ja zaszłam w ciąze w wieku 21 lat tylko ja w tym wieku byłam już niezależna finansowo, miałam pracę, sporo oszczędności.

Gość gość
Za młodo stanowczo, zmarnujesz sobie życie!!!

Gość gość
Wczoraj 20:26 w sedno. Wczoraj 17:46 zmień lekarza. Jak ktoś jest płodny, to i po 30tce zajdzie w ciążę, a lekarz nie ma prawa obwiniać twojego wieku za niepłodność. Jak na te czasy to lepsze są matki tuż po 30tce niż po 20.

Gość gość
20:06 a nie 20:26 wybacz;-)