Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobiłeś?

Polecane posty

Gość gość
Kłamać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej a ja po prostu się nie chwalę bo ja po prostu mam talent :)

Gość gość
Nie wiem kim jesteś ale on na pewno ma talent tego odmówić mu nie można:)

Gość gość
Zarzucasz mi kłamstwa?Ty?Nie rozśmieszaj mnie :(

Gość gość
Tobie? Ja Cię nie znam człowieku :) Mam na myśli kogoś kogo zobaczyłam dziś przypadkiem

Gość gość
Tu można się pomylić :) i zwariować,sorry

Gość gość
11:14 kim jestes zeby wiedziec co czuje do tego mezczyzny? Wiec nic nie wiesz!!! Cale zycie Go kocham ale On nigdy nie moze byc moj bo nie chce, ciagle cos mu przeszkadzalo zeby byc ze mna, to byla wielka milosc ktora zdarza sie tylko raz tylko On zrezygnowal z niej wiec sie wscieklam ale nigdy nie czulam do Niego nienawisci i nie bede czegos takiego czula zawsze bede w glebi serca Go kochac mimo ze nigdy w zyciu nie zdecydowal sie byc ze mna, zycze milego wieczoru dzis caly dzien bylam w rozjazdach.

Gość gość
Czytałam,pewno kawaler dojechał po imprezie :)

Gość gość
Co mu przeszkadzało by być z tobą?Rodzina?Zdradzająca żona?Pisał ci że żona go nie rozumie?Obiecywał małżeństwo?Wykorzystał i olał?Dla dobra dzieci?Napisz coś więcej.

Gość gość
Chciałbym abyś była z nim szczęśliwa,kimkolwiek jest,jeśli mu ufasz,tylko uważaj,aby Cię nie skrzywdził,nie czytaj co tu piszą :( to kafeteria....dbaj o siebie Kwiatuszku

Gość gość
w*********j

Gość gość
nikt nie przyjechał, tylko chce, ale muszę mu wytłumaczyć, że to jest tylko zwykłe spotkanie, nic więcej, więc pewnie nie przyjedzie

Gość gość
g****o mnie to obchodzi

Gość gość
no tak...zwykłe spotkanie :( ale powiedz mi....co mi do tego,masz prawo robić co chcesz,niech wam się uda,zwykłe spotkanie :( nic nie chcę wiedzieć,tak lepiej Żabko :(

Gość gość
idź spać paranoiku

Gość gość
ok....p*****l się :) przyjdę w nocy i ci skręcę kark,trollu wędrujący po tych topikach :D zesrasz się tej nocy :(

Gość gość
SPĨERDALAJ ĆWOKU

Gość gość
co ma się udać? ktoś jedzie tylko po to żeby mnie zobaczyć? to jest jakieś dziwne, bo mi na pewno na niczym więcej nie zależy

Gość gość
on chce żebym była jego żoną

Gość gość
dobra, chyba zaraz padne

Gość gość
chce cie idiotko zaciągnąć do łóżka

Gość gość
23:40 wszystko mu przeszkadzało, żeby być ze mną

Gość gość
powodzenia

Gość gość
Wszystko przeszkadzało :( jak taki nieuk mógł by być z Tobą?Nie ten poziom.Nara

Gość gość
Gościu :D odpuść sobie,laska uważa cię za opóźnionego w rozwoju :D pisze;facet przyjeżdża ileś kilometrów tylko ją zobaczyć! :D A jej na niczym nie zależy!Ha,ha,ha :D Będą grali w szachy! :D Ale mnie rozbawiła,jak ona cię kocha,ojejejej wielka miłość :)

Gość gość
Nie ma względem mnie żadnych zobowiązań ani nie musi się z niczego tłumaczyć,jest dorosła i wolna,może robić co jej się podoba,mnie nic do tego,nasze sprawy dawno się ,,przedawniły " więc nic tu śmiesznego ani zdrożnego nie widzę.Usunąłem się po to z jej życia aby mogła być szczęśliwa :( Koniec tematu,przynajmniej z mojej strony,powodzenia Tobie...

Gość gość
ciekawe

Gość gość
08:39 nic o mnie nie wiesz gosciu, dla mnie moze przyjechac nawet sam ksiaze i tak bedziemy tylko grac moze nie w szachy a w karty, ten facet co tu pisze to moja najwieksza milosc w zyciu i mimo ze trwala krotko byla najbardziej szczera, niewinna i prawdziwa taka milosc powinna byc na cale zycie.

Gość gość
Ha,ha,ha :D dobra jest!!Biedny frajer z ciebie gościu,kochasz ją a sam pchasz w łapy innego,będą w karty grali,czaisz?W karty :D !!

Gość gość
Może i frajer,ale cieszę się z tego,że kogoś poznała i może ten ktoś będzie ją wspierał na resztę,życia a nie tylko pierdolił o uczuciach jak ja.... bez pokrycia i niczego do zaoferowania!Cieszę się,ale czy taki śmieszek jak ty jest to w stanie zrozumieć?Że można kochać Kogoś nie za coś tylko pomimo wszystkiego :( wątpię

Gość gość
Malinka,ta od Skarbusia to inna osoba,Ona by tak o mnie nie napisała,nie możemy być razem,czujemy do siebie coś,przez całe praktycznie dorosłe życie,życie które poukładało się nam....po prostu,oddzielnie :( nie chcę by była sama :( Masz rację z mojej strony jest też zazdrość,chora zazdrość,dlatego wolę się odsunąć i nie mieć żadnych wiadomości,świadomości i informacji :( bo bym oszalał,pozdrawiam.