Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czułybyście się zażenowane, gdyby wasz chłopak lub mąż zarabiał tyle?

Polecane posty

Gość gość

W wieku 30 lat zarabiał poniżej 5 tys. netto - około 4,5 tys. ?

Gość gość
Kurwa 4.5 na rękę i ci zle? P********a materialistko, w polsce srednia brutto tyle wynosi

Gość gość
Mnie takie kwestie nie interesują. Ważne żeby się sam utrzymać umiał.

Gość gość
W dzisiejszych czasach to raczej kiepsko. Popatrzcie na średnią zarobków, to poniżej średniej.

Gość gość
Ale nikt się nie interesuje takimi materialistami i ich zdaniem. Faceci spluwaja i idą dalej. W oczach prawie każdego taka laska jest zerem więc co za roznica co taka blachara myśli? Co Ty kogo obchodzisz?

Gość gość
Oczywiście wypada mówić, że nie patrzymy na pieniądze. Ale która chce się związać z leniem zarabiającym 1200 zł miesięcznie?

Gość gość
Łatwo to sprawdzić. Są takie kobiety, które wychodzą za facetów, którzy nie mają nic, albo udają, że nie mają. To skoro są takie kobiety to po co brać materialistke? Przecież jakbym nawet miał miliony to co mi po kobiecie, która nie poleciałaby na mnie, gdybym ich nie miał? To strzał w kolano wiązać się z laską, która nie byłaby z Tobą gdybyś miał poniżej tej kwoty, która zarabiasz. Jak ja się wiązałem z moją dziewczyną to nie miałem nic, a mimo to mnie chciała. To skoro są takie dziewczyny to po co komu materialistka?