Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić dalej z życiem wątpliwości proszę o sugestie

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata w tym roku kończę studia co tu dużo ukrywać nie wyszalałem się nie żyłem na 100% teraz mam taką ochotę. Całe życie mieszkanie z rodzicami a wiadomo jak to jest, teraz chciałoby się poznawać kobiety zarabiać dobry hajs, jeszcze mieszkać w pięknej okolicy, no i rozwijać się, a no i wiadomo pakowac na siłowni. Trochę dużo tego ale czuje że to życie mi przechodzi przez palce. Wiadomo, jak dzisiaj jest. Studia g****o dają, trzeba zacząc z niskiej półki więc raczej mieszkanie poza domem nie wchodzi w grę. A chętnie bym się wyniósł bo moje miasto do jakiś ciekawych i ładnych nie należy. Co robić jak żyć? Kobiet też by sie chciało ponzawać a tu powoli brakuje, każda ma już chłopaka. Na siłownie też nie wiem czy nie za stary jestem, brakuje mi troche poukładania tego w głowie wszystkiego

Gość gość
Za stary na siłownię? O boże. Idź się podpakuj to i kobiety zaczną się za tobą oglądać.

w wieku 23 lat to ty już powinieneś być ustawiony, mieć mięśnie, kobiete, itp... a ty dopiero chcesz zaczynać kariere? no sorry... w twoim wieku już się ją powinno kończyć i żyć z odcinania kuponów... masz już aż 23 lata i co ty osiągnąłeś? g'ówno... w twoim wieku ludzie mają firmy, dzieci rodziny, kase, mnóstwo związków za sobą a ty co? Boris Becker w twoim wieku już miał kilkanaście tytułów wielkoszlemowych, był sławny na cały świat tak jak dzisiaj Nick Kyrgios, a ty co? dopiero startujesz od zera? śmieszny jesteś, przegrałeś życie i pogódź się z tym...

Gość gość
Co stoi na przeszkodzie zebys teraz szalal i chodzil na silownie? To mozesz miec tu i teraz. Na prace i mieszkanie bedziesz sobie musial zapracowac,z nieba ci nie spadna,ale jaki problem jest z tym pierwszym to ja nie wiem

Gość gość
Żałuje że tyle lat, straciłem praktycznie bez kontaktów z kobietami zawsze tylko koledzy i alkohol. A brak dziewczyny trochę wpedza mnie w kompleksy.