Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma .Wznowenie kontaktu

Polecane posty

Gość gość

witam. mam raczej miałem znajomą, z którą chciałem pogłębić relacje. Problem polegał na tym ze nigdy nie miała dla mnie czasu, owszem może mi raz zaproponowała sylwestra ale nie mogłem wtedy. Najgorsze zaczęło się kiedy próbowałem ją wyciągnąć na cokolwiek (kino, spacer, cokolwiek), za każdym razem odmawiała tłumacząc się ilością pracy (nawet kiedy było wolne od pracy), czasem potrafiła długo nie odpisywać, ona ma taką pracę ze musi być ciągle przy zwierzętach, więc nie wiem... kłócliśmy sie przez 4 lata, ale ostatnia do niej napisałem i ona mówi że myślała o mnie, ale żebym wiedziała na przyszłość dlaczego trace przyjaciół. Dla mnie to dziwne, ponieważ nie uważam abym cokolwiek zrobił nie tak, napisałem do niej drugiego maila ale już nie odpisała... :O dla mnie to dziwne bo wiem że miała czas dla innych,, przynajmniej tyle wiem od innych. I pytanie czy można to jakoś naprawić, bo nie sądze żeby odpisała to tar, drugi raz że wykasowałem jej numer telefonu, a trzecie nigdy go nie odebrała ode mnie więc. sam nie wiem

Gość gość
bo ja niewiem czy jest sens, skoro byłem ewidentnie olewany przez długi okres czasu .. po zatym ona chyba już zerwala na dobre ale po co o mnie myślała to ja nie wiem

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co ona o Tobie mysli, co czuje, czy można to jakos naprawić , napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
a kysz!

Gość gość
co zrobić? zapomnieć

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Jak dla mnie olej ją traktuje Cię jak zabawkę.Szkoda czasu na taką relację.Gdy by jej zależało to wykazała by sama większa inicjatywę.Takie odpisywanie od niechcenia to dziecinne.Skoro dla innych ma czas a dla Ciebie nie to proste jej wcale nie zależy.Miej klasę poczucie własnej wartości i daj sobie spokój nie zasługuje na Ciebie