Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciółka leci chyba na moją kasę. Pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata i nie mam już rodziców, nie mam rodzeństwa ani bliskiej rodziny jestem sam i nie mam kogo się poradzić. Mam rok starszą przyjaciółkę, koleżankę jak kto woli. Znamy się od czasów liceum. Wie o mnie dużo. Wie, że jestem sam i nie mam nikogo, często się spotykamy(sex też był), ale ona chce czegoś więcej moim zdaniem. Widzi, że mam nowe auto, dom po rodzicach, pracuję jako manager a ona jest tylko kasjerką w sklepie i w dodatku brakuje jej na przeżycie od 1-ego do 1-ego. Podoba mi się, bo jest i ładna i nie głupia CHYBA, ale czy to są czyste intencje takiej osoby? która inicjowała podryw i seks, łasi się koło mnie i częściej do mnie pisze niż ja do niej? Często zdarzają się takie sytuacje, że przychodzi do mnie wieczorem np. z winem i to bez zapowiedzi, wiem że to moja przyjaciółka ale to jakoś dziwnie tak, to zawsze facet podrywa a nie na odwrót...Mam rację czy się mylę, kobiety poradźcie coś. Leci na kasę, na mnie czy się zakochała we mnie?

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy że się zakochała i chce z Tobą być?

Gość gość
Ale ty głupi jesteś:O lepiej żebyś żadnej kobiety nie miał :O

Gość gość
a nie możesz poszukać takiej, której w ogóle nie znasz i, co do której nie będziesz miał wątpliwości, że jest ciebie warta. kobieta inicjująca z tobą seks, jest dobra tylko i wyłącznie wtedy, kiedy jesteście już parą i chcecie ze sobą być. ta opisana przez ciebie kobieta, nie będzie dobrą kandydatką na parę, ponieważ ujawnia objawy zdziry lecącej na majątek i seks bez zobowiązań. przemyśl sam, jakie są twoje własne priorytety i jaką kobietę chcesz obok siebie. koleżanek, takich jak opisana możesz mieć wiele, ale jeśli chcesz się ustatkować wybieraj z górnej półki, a nie to, co poniewiera się na podłodze.🖐️

Gość gość
Autorze jesteś pajacem.

Gość gość
Wszyscy mężczyźni mówią, ze to kobiety inicjują seks nawet gwałciciele . Miałeś ochotę na nią a, kolezanka podkochuje sie w tobie frajerze to uległa z nadzieja na coś więcej . Jesteś takim samych c****jem jak większość roochaczy. Zostaw ta koleżankę i znajdź sobie taka sama cyniczna i wyrachowana gnidę jaka sam jesteś .