Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia59

Bez seksu 10 lat i zdradził

Polecane posty

Gość Madzia59

Jesteśmy małżeństwem już 35 lat z czego prawie 10 lat było bez seksu bo nie miałam takich potrzeb a mąż nie nalegał. Teraz, 10 miesięcy temu , w styczniu, zastałam go w domu w łóżku z "koleżanką". Powiedział mi, że spotykał się z nią towarzysko przez 4 miesiące , w tym ze 2 razy w miesiącu chodzili razem na piwo i dobrze się im gadało . Rozmawiali przez telefon i słali smsy . Spał z nią jeden raz , właśnie wtedy gdy ich zastałam, wcześniej wróciwszy z pracy. Możliwe , że to prawda co mi powiedział , bo w grudniu miał operację przepukliny i przed operacją (i jakiś czas po)nie mógł sobie pozwolić na seks. Nie mogę mu wybaczyć ,że do tego doszło, bo nigdy się nie skarżył na brak pożycia. Nie mówił ,że mu brakuje tego w naszym związku a teraz tłumaczy tym swoją zdradę. I tym ,że ma prawie sześćdziesiąt lat i nigdy nie miał innej kobiety . Skończyli znajomość po tym wydarzeniu a ona napisała SMS ,że nigdy nie wiązała z moim mężem żadnych planów i że to koniec . Sama nie wiem więc, co to było i po co ? I czy można wybaczyć? Byliśmy ze sobą tyle lat i trudno mi zrozumieć taką głupotę. Mógl mi przecież powiedzieć że seks jest dla niego bardzo ważny , no chyba ze ten seks jest ważny, ale z kimś innym niż ja.

Gość gość
Całkiem ci się stara babo we łbie poprzewracało. Ile razy będziesz to wklejać?

Gość gość
59 to twój wiek? Wybacz, ale żaden normalny facet nie r/u/ch/a/ł/b/y takich zwłok - przynajmniej na trzeźwo.

Gość gość
No rozumiem, że nie możesz znieść, że mąż cię zdradził, ale trzeba się było nad tm wcześniej zastanowić. Myślałaś, że jesteś jakąś księżniczką i on będzie z tobą mimo, że mu d.py nie dajesz? Okazało się, że jest inaczej, a z ciebie żadna księżniczka tylko stara baba :-)

Gość gość
Jak bym miał taką durną babę to bym chodził na dzifki od 35 lat

Gość gość
Ty poje....cu. Odwal się od tego tematu. wymyśl sobie swój i nie wklejaj czyjegoś 256 raz ,zboku jeden.

Gość szry
skoncz trolic madzia jednym i tym samym. niewazne ile razy sie bedziesz powtarzac ZAWSZE wyjdziesz na glupia, pozatym powtarzanie ciagle jednego i tego samego, w nadzieji ze wynik sie zmieni najczesciej okresla sie mianem szalenstwa. zakladajac embargo nalezy liczyc sie z powstaniem czarnego rynku na rzecz zabroniona, proste.

Gość gość
Je....ta rzucona przez staruszka kochanko, nic nie zrobisz choćbyś zaklinała wszystko wokoło. Wrócił do żony i wszystko skończone. Ma cię w d...ie. Zapomnij o nim i przestań dokuczać jego żonie.Wystarczająco ją skrzywdziłaś do tej pory.