Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baby sa nienormalne

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się 5 miesięcy, cały czas o nim gadała jaki to był kretyn, debil, idiota bez zainteresowań, że spotykała się z nim i nie chciałaby do niego wrócić. Że brzydzi się nim i ogólnie ma nadzieje że nigdy nie spotka. Ciągle opowiadała historie z jego życia co za frajer itd. Teraz mieszkają razem od 3 lat. Czy kobiety są normalne?

Gość gość
trafił swój na swojego.Myślisz że normalny bedzie w zwiazku idiotą? musi być zawsze komplet.

Gość gość
nie rozumiem jej, przez cały czas o nim gadała że to takie zero życiowe i teraz są razem, szczęśliwy związek. Ciesze się że z nia nie jestem bo robiła problemy o wszystko. O to że kiedyś z kimś gdzieś wyszedłem zanim ją poznałem albo że dodałem do znajomych xD

Gość gość
no to powinno ci być lżej. nie rozumiem, chłopie, po co ten temat. wyjaśniłeś sobie i wszystkim i teraz czas zacząć żyć po swojemu, nie interesować się byłą babą, a już na pewno nie pisać tu o niej bo to wasze problemy były 🖐️

Gość gość
20.27 no widzisz, jaka jest żałosna.. Trafił swój na swego, pasują do siebie więc są razem :). Co się przejmujesz idiotka.