Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt długo to trwa, chyba muszę iść do prostytutki

Polecane posty

Gość gość
Widać męczą was takie rozgawory bo rozmowa się urwała. Cóż na zakończenie dodam więc tyle, że szanuje wasze komentarze i porady. Licząc za i przeciw wyszło, że większość jednak odradza mi zeszmacenie z prostytutką. Na dzień dzisiejszy posłucham tych rad. Zostawię to sobie ewentualnie na później. Jak już nie będę miał żadnych złudzeń, gdy stracę wszystko, oprócz odrobiny pieniędzy i będzie mi wszystko jedno czy umrę z syfem czy bez. Wszystkiego dobrego! Żegnam! the author

Gość gość
hej :) Podobają mi się Twoje wypowiedzi, świadczą o Tobie, żeś fajny gość ;) aż szkoda, że się sam tak marnujesz.. co do pytania to jest ono dość trudne..kiedyś też bym Ci od razu odradziła bajzel..że to na pewno zeszmacenie, że w ogóle skandal i takie rzeczy. Dziś myślę, że niekoniecznie tak musi być..najbardziej mnie odrzuca takie przedmiotowe podejście do kobiet i do seksu, a zazwyczaj takie mają faceci idący do burdelu ale Twój przypadek jest inny. Takich jak Ty to akurat rozumiem i w sumie to sama nie wiem co bym zrobiła ( lub co zrobię ) gdybym była 40 letnią dziewicą ( na razie jestem "tylko" 24 letnią ;) ) także cóż..to Twój wybór i Twoje odczucia, nikt za Ciebie nie może podjąć takiej decyzji bo to Ty będziesz z tym żył, to Twoje ciało i sumienie. Także rób co chcesz, ale w razie gdybyś się zdecydował na ten bajzel :P to baw się dobrze i nie czuj się "zeszmacony" :)

Gość gość
Hehe, fajna manipulacja z tym wyskokiem "24 letniej dziewicy" po moim pożegnaniu. Dzięki za poprawienie humoru przed snem :-) the author

Gość gość
dlaczego manipulacja? :( Prawdę Ci napisałam, od serca ;) Co w tym dziwnego ? :( Dobrze, nie znasz mnie, ale mimo wszystko nie lubię jak ktoś mi zarzuca manipulację..bez przesady :P masz błogosławieństwo dziewicy na dobrą zabawę, bo należy Ci się coś od życia i tyle :classic_cool: a ja cóż..jeszcze sobie trochę poczekam :classic_cool:

Gość gość
ale w sumie skoro poprawiłam Ci humor..to dobrze, cieszy mnie to :) Zawsze to lepsze, niż gdybyś miał płakać :P Bo szczerze mówiąc Ci nie zazdroszczę..sobie też nie :P

Gość gość
w zasadzie moglibyśmy się umówić..tylko że trochę za duża różnica wieku jednak :( I na pewno mieszkasz w Szczecinie, Gnieźnie albo w Kołobrzegu ;) Czyli daleko.. No i ja jestem nieśmiała i w ogóle nienormalna, także to, że nie miałam jeszcze faceta nie jest w moim przypadku w ogóle dziwne bo ja wiem dlaczego..

Gość gość
wprawdzie kiedyś się zakochałam w 18 lat starszym no ale to było 4 lata temu..no i myślałam, że był młodszy bo takie sprawiał wrażenie. Oczywiście był zajęty ;)

Gość gość
tak w ogóle to polecam Ci film " 40 letni prawiczek " możesz go obejrzeć jeśli jeszcze nie widziałeś :P ja oglądałam, nawet spoko...i ma dobre zakończenie ;)

Gość gość
"Ten świat to nie moja bajka zdaje się, chyba za dużo we mnie człowieka." x To chyba tym bardziej burdel to nie jest miejsce dla Ciebie, tam chodzą tacy w których niewiele jest już człowieka...

Gość gość
"tak w ogóle to polecam Ci film " 40 letni prawiczek " możesz go obejrzeć jeśli jeszcze nie widziałeś ja oglądałam, nawet spoko...i ma dobre zakończenie" Nie oglądałem. W filmie to wszystko może mieć pozytywne zakończenie. W życiu jest inaczej. "To chyba tym bardziej burdel to nie jest miejsce dla Ciebie, tam chodzą tacy w których niewiele jest już człowieka..." Ni bardzo rozumiem co ma człowieczeństwo do tego? Dwoje ludzi za obopólną zgodą i interesem zabawia się. Co innego jak facet, który swojej partnerce obiecywał wierność, ma porządna kobietę, a do bajzlu poszedł, to zwyczajna świnia jest. Ja żadnej niczego nie obiecywałem. Nie przeczę, wolał bym bardziej zbliżyć się kobietą, którą bym kochał i która odwzajemniała by szczerze to uczucie. No ale skoro nie można mieć wszystkiego, pozostają półśrodki. the author

Gość gość
Co ma to do człowieczeństwa? ano to, że facet który chodzi na d***** traktuje przedmiotowo seks i kobiety. Seks i kobieta jest dla niego towarem, a to jest nieludzkie. I wcale nie oboje się zabawiają, tylko klient się zabawia (i poniża się jednocześnie) a ona "odwala brudna robotę" zmuszając się do seksu w zamian za kasę sprzedaje swoje ciało. Zarówno klient jak i prostytutka są na jednym poziomie. Nigdy w życiu bym się nie związała z facetem który kiedykolwiek był u prostytutki.

Gość gość
Z całym szacunkiem, ale nigdy nie mów nigdy bo nie wiesz z kim twój facet kopuluje, kopulował gdy nie widziałaś. Bo czym się różni w twoich oczach to czy robił to z zawodową czy np. pukał koleżankę w pracy, czy gdzieś na imprezie? No nie wiem, pójście starego kawalera do bajzlu to raczej słaby test na człowieczeństwo. Kurtyzana zawód jak każdy inny, jeśli sama się na to zgodziła. Świadczy usługi jak fryzjerka, czy kasjerka, a że świeci gołym tyłkiem przed klientem ... cóż takie zajęcie. Jeśli już o człowieczeństwie mówimy to znam wokół siebie cała masę takich, którzy raczej w bajzlu nie byli ale to jak zachowują się w innych aspektach życia codziennego raczej człowieczeństwem trudno nazwać. the author

Gość gość
wczoraj Syfa najszybciej zlapiesz od k***y na dyskotece jak od prostytutki. O ile ta prostytutka rozroznia bycie prostytutka od bycia k****. Jesli chodzicie do dziwek, ktore caluja sie z klientami, robia laske bez gumy, malo tego biora sperme do ryja i wykonuja rimming czyli lizanie d**y to jak najbardziej macie bardzo duze szansze na zlapanie bonusa.

Gość gość
Odezwał się znawca chórób zakaźnych :D Bakterie przenoszą się przez wymianę płynów ustrojowych, grzyby przez kontakt w odpowiednich warunkach (temperatura, wilgotnosć) - czynności z Twoich fantazji są tu bez znaczenia - większe ma czy obie strony myją ciało przed i po stosunku, czy się badają, czy używają prezerwatywy (ale akurat nie do laski).

Gość gość
Myślę, że powinieneś skorzystać z usług prostytutki. Inaczej umrzesz jako prawiczek. Nie daj sobie wmówić tym zje.om na cafe, żeto jakieś "szmacenie się". To zwykła usługa jak np. fryzjerska. Jeśli użyjesz prezerwatywy to nic nie złapiesz.

Gość gość
"Z całym szacunkiem, ale nigdy nie mów nigdy bo nie wiesz z kim twój facet kopuluje, kopulował gdy nie widziałaś. Bo czym się różni w twoich oczach to czy robił to z zawodową czy np. pukał koleżankę w pracy, czy gdzieś na imprezie?" x Gdybym się dowiedziała nawet będąc już w związku, to byłby koniec związku i kropka. Tak jasne że może oklamac, ale pewne sprawy często na jaw wychodzą, a do oszusta dodatkowo stracilabym szacunek. Niczym nie różni się pukanie na imprezie od pukania d***** poza tym że dziwce jeszcze za ten syf płaci. To jest tak samo przedmiotowe traktowanie kobiety i k****enie się. Tacy faceci nie szanują kobiet, więc i ja nie szanuję takich facetów. Zresztą gdybym była mężczyzną, też bym się brzydzila związać z była prostytutką czy dyskotekowa dupodajka, więc to działa w obie strony. Fryzjerka, czy kasjerka nie sprzedaje swojego ciała! więc nie porównuj jednego z drugim. Kurwa owszem, w większości przypadków d******py z własnej woli bo nie potrafi niczeggo innego, zaciśnie zęby poudaje i zgarnia kasę. Ale jest też druga strona tego bagna, przymuszanie do prostytucji i handel kobietami, a każdy jeden co idzie i płaci przyczynia się do tego procederu. Warto mieć tego świadomość.

Gość gość
22:20 Prezerwatywa wcale nie chroni w 100%, przed kiła, hpv, etc. Chlamydie w ogóle przenikają przez mikropory w gumie. Poza tym kondom zawsze może pęknąć :P Grzyby, wirusy i bakterie są też na prześcieradłach, recznikach oraz rekach i ciele kurtyzany... Jeśli ktokolwiek myśli że prostytutka myje się cała po każdym kliencie, to jest naiwny. Myje się, środkiem antybakteryjnym ale po ostatnim kliencie danego dnia. Gdyby było inaczej, miałaby skórę jak papier i tym łatwiej łapałaby każdą infekcje. Ona robi tak żeby maksymalnie chronić siebie, a nie klientów.

Gość gość
gość dziś 13:12 Co ty się tak podniecasz? Nikt tu nie mówi o handlu kobietami czy zmuszaniu ich do prostytucji. Są kobiety, które po prostu dobrowolnie wybrały taki zawód. A co twoim zdaniem ma zrobić autor? Czekać kolejne 40 lat? Oczywiście to jego sprawa co zrobi. Myślę, że temat to provo, a autor chciał po prostu pokazać jakie (w większości) pustaki siedzą na Cafe. Dla których seks jest czymś wstrętnym i "zwierzęcym". A przecież to tylko fizjologia i nie każdy go tak idealizuje jak te zgorzkniałe porzucone kobiety.

Gość gość
Rzeczywiście złe forum wybrałeś. 80% jego uczestników to baby porzucone przez partnerów z powodu braku seksu. Więc one będą ci na siłę udowadniać, że seks nie ma w życiu żadnego znaczenia, gdyż same sobie to wmówiły aby poczuć się lepiej. Pozostałe 20% to prowokatorzy, którzy wrzucają im tu odpowiednie tematy, przy których one krztuszą się własnym jadem ;-)

Gość gość
Seks z byle kim i to za pieniądze, jest czymś zwierzęcym i obrzydliwym, zgadza się. Jeśli ktoś seks z drugim człowiekiem traktuje jak czynność fizjologiczna, to sorry ale nie nazwę tego nawet... Ludzie w przeciwieństwie do zwierząt posiadają uczucia wyższe :) i tym właśnie się różnią.