Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam naprawde przyjaciolki

Polecane posty

Gość gość tomek
Odezwiesz się Dorka na @?

Gość gośćDorka
Tak, podaj swój adres

Gość gość tomek
tom2324@wp.pl Milego popoludnia!

Gość gość
i co tam przyjaciele i przyjaciółki? ale się boja nawet województwa nie chcą podać;)

Gość gość
Jakieś plany na wieczór? K.

Gość gość
Pozdrawiam was wszystkich, przede mną cięźko noc. Ania

Gość gość
Witam, co u was? K.

Gość gość
Część Kamil sorry, źe wczoraj się nie odzywałem, ale jak masz problem w domu to nic się nie chce,jestem bardzo zmęczona po nocy,nie wiem czy są te tematy ci znane( choroba dziecka) i czy wogóle masz dzieci.? Moźe coś napiszesz o sobie jeźeli nie chcesz to ja to zrozumię. Ania

Gość gość
Część Kamil sorry, źe wczoraj się nie odzywałem, ale jak masz problem w domu to nic się nie chce,jestem bardzo zmęczona po nocy,nie wiem czy są te tematy ci znane( choroba dziecka) i czy wogóle masz dzieci.? Moźe coś napiszesz o sobie jeźeli nie chcesz to ja to zrozumię. Ania

Gość gość
Dokładnie tak Aniu znam te tematy bo mam rodzinę jak Ty. Już lepiej się mała czuje?

Gość gość
Kryzys zarzegnany teraz tylko czuwanie nad nią.. Jesteś w pracy czy w domu, ja mam wolne co u ciebie dziś słychać? Ania

Gość gość
Kamil oczywiście.

Gość gość
Dobrze ze już lepiej jest to i tobie stres minął. Jestem w pracy i nie chcę na ogólnym zbyt wiele o sobie pisać. Do kiedy jesteś na wolnym? K.

Gość gość
W poniedziałek idę juź do pracy., a ty w jakim godzinach pracujesz, bo ja zazwyczaj jestem rano w pracy.. Kamil od dawna przesiadujesz na kafe?,co cię najbardziej interesuje tutaj? Ania

Gość gość
Ja dziś jestem do 18ej. Lubię poznawać tu ludzi i często gdy pojawi się wspólne zainteresowanie przechodzę na priv. A kogo Ty szukasz. K.

Gość gość
Do kafeterii namówił mnie koleźanka, jest to super kobietą, wyluzowana , aź czasami jej tego zazdroszczę,ale zazdroszczę pozytywnie, czego szukam, dobre pytanie. Przede wszystkim ludzi pozytywnie nastawionych do innych ludzi, którzy nie oceniają tylko akceptują innych z ich wadami i zaletami. Osób, z którymi moźna porozmawiać nie tylko na tematy seksu ale i całego źycia.takiej bratniej duszy. Jestem długoletnią męźatką, chciałbym poznać zdania teź innych ludzi ma pewne tematy.. Ania

Gość gość
A co ciebie interesuje? K. Ja teraz znikam na pół godziny

Gość gość123124
"Do kafeterii namówił mnie koleźanka, jest to super kobietą, wyluzowana , aź czasami jej tego zazdroszczę,ale zazdroszczę pozytywnie, czego szukam, dobre pytanie. Przede wszystkim ludzi pozytywnie nastawionych do innych ludzi, którzy nie oceniają tylko akceptują innych z ich wadami i zaletami. Osób, z którymi moźna porozmawiać nie tylko na tematy seksu ale i całego źycia.takiej bratniej duszy. Jestem długoletnią męźatką, chciałbym poznać zdania teź innych ludzi ma pewne tematy.. Ania x Odezwiesz się na e-mail?

Gość gość
Gościu123...nic nie moźesz sam napisać, źe podpisujemy się czyjimyś wypowiedziami, mnie to mie rusza, inaczej mówiąc mam to głęboko w d***e.. Ania

Gość gość123145
"gość dziś Gościu123...nic nie moźesz sam napisać, źe podpisujemy się czyjimyś wypowiedziami, mnie to mie rusza, inaczej mówiąc mam to głęboko w d***e.. Ania" x Że co? :D

Gość gość
Hej aniu już jestem. K

Gość gość
Kamil wezmę szybki prysznic i zaraz ty będę, ktoś próbuje się mam wkręcić w rozmowę. Tam to gdzieś. Ania

Gość gość123432
"gość dziś Hej aniu już jestem. K" x Ania ma to głęboko w du/pie ;)

Gość gość
Cyfrak nie wpiertalaj się między wódkę a zagrychę

Gość gość123145
" inaczej mówiąc mam to głęboko w d***e.. Ania" x Ania kultury się uczy :D

Gość gość123145
"gość dziś Cyfrak nie wpiertalaj się między wódkę a zagrychę" x Zabronisz mi? :D

Gość gość
Juź jestem, czy jesteś zaskoczony moją odpowiedzią, nie skomentowałeś jej. Oczekiwałeś czegoś innego, bardziej.... Czego oczekujesz i spodziewasz się z pisania na forum, od dawna ty jesteś. Ania

Gość gośćDorka
Widzisz Aniu tak wygląda to forum, zaczynasz z kimś normalnie rozmawiać to zawsze ktoś niepotrzebny musi się wtrącać...Najlepiej ich olewac...

Gość gość
Aniu podoba mi się twoja odpowiedź i bardzo ją akceptuję. Jestem około roku ale z przerwami. K.

Gość gość12143
"Widzisz Aniu tak wygląda to forum, zaczynasz z kimś normalnie rozmawiać" x "nic nie moźesz sam napisać, źe podpisujemy się czyjimyś wypowiedziami, mnie to mie rusza, inaczej mówiąc mam to głęboko w d***e.. Ania" x x To ma być normalna rozmowa? :D