Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mężczyzną i proszę o poradę małżeńską

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, a moja żona - którą bardzo kocham - ma 68 (już od dawna pociągały mnie starsze kobiety). Jesteśmy małżeństwem już prawie od roku, a moja żona jest przyjaciółką mojej babci, którą znam od dzieciństwa. Romans między nami zaczął się, kiedy pomagałem jej kiedyś w pracach na działce... Ale teraz do rzeczy. Otóż moja żona mnie niedawno zdradziła. Zrobiła to z kominiarzem, który kontrolował u nas przewody wentylacyjne. Wiem, że to zrobiła, bo przypadkiem podsłuchałem jej rozmowę telefoniczną, gdy rozmawiała z jakąś swoją koleżanką. Dokładnie jej mówiła, co robiła podczas stosunku i "że już dawno nikt mi nie zrobił tak dobrze"! Ale jak to - nikt? A ja, a co ze mną? Przecież kochamy się regularnie i dotychczas byłem pewien, że sprawiam jej rozkosz... Moja żona nie wie, że ja wiem. A ja nie wiem, czy ona powinna wiedzieć. Bo gdy będzie już wiedziała, że ja wiem, to być może mnie zostawi i odejdzie do kogoś innego, np. do tego kominiarza... A ja nie chcę jej stracić! Kocham ją! Powiedzcie, drogie Panie, czy powinienem porozmawiać o tej zdradzie z moją Ukochaną - że wszystko wiem, ale przebaczam i mocno ją kocham? A może lepiej tę sprawę przemilczeć? Bardzo proszę o poradę, to dla mnie ważne!

Gość gość
Bardzo proszę o poważne odpowiedzi, to dla mnie ważna sprawa sercowa!

Gość gość
Kiepskie prowo 0/10 :-D

Gość gość
Zdradz ją z też kominiarzem:-D .Poczuje sie urazona że nie dość że ją zdradziłes, do tego z facetem:-)

Gość gość
Może trójkącik. :-P

Gość gość
To może jeszcze lepiej: z TYM SAMYM kominiarzem? Szkoda tylko, że jestem hetero. No i ten kominiarz za młody dla mnie, ja wolę starsze.

Gość gość
Tu znowu autor wątku... Już chciałem powiedzieć mojej żonie, że wiem o zdradzie. Ale gdy tylko stanąłem przy niej i się na nią popatrzyłem, to tak jakby mnie zatkało - nie mogłem z siebie nic wydusić. W końcu nic nie powiedziałem. Zbyt bardzo boję się, że odeszłaby ode mnie i to po zaledwie roku małżeństwa. Tak mocno ją kocham, nie mogę jej stracić! Niech już mnie zdradza, z kim zechce, byleby tylko była na codzień wciąż przy mnie. Może w takim układzie jest szczęśliwa i to ją podnieca? Niczego nie pragnę bardziej, jak jej szczęścia... Więc niech tak zostanie!