Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia5463

Ciąża???

Polecane posty

Gość Kasia5463

Jestem teraz w 14 dc, odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Po 7 dniowej przerwie kochałam się z mężem bez zabezpieczenia. Czyli w 8 i 9 dc. Dziś mam białawy śluz, kłuje mnie po lewej stronie, bolą piersi i mam nudności. Wiem że jeszcze za wcześnie na robienie testu ale jaka jest szansa zajść w ciążę?

Gość gość
zerowa, a jesli nikła to modl sie zeby nie zajsc. chyba ze chcesz urodzic dziecko chore.

Gość Kasia5463
Mąż wyjął go ze mnie przed wytryskiem.

Gość Kasia5463
22-39 fajnie tak komentować podszywając się pod kogoś?! Czemu jeśli zajdę w ciążę dziecko miałoby być chore? Bo tego nie rozumiem.

Gość gość
bo Twój mąż ma nieprawidłowe DNA plemników

Gość gość
Kasia, dlaczego zapomniałaś mężowi założyć gumkę na kusia?:(

Gość Kasia5463
22-51 wcale nie zapomniałam, uwielbiam seks gdy kończy we mnie i starając się o dziecko tak się robi gdyby trzeba było Cię uczyć biologi :)

Gość gość
ty tez powinnas uczyc sie biologii. łopatologicznie tlumaczac. po lekach antykoncepcyjnych przez 3 cykle jest parokrotnie zwiekszone prawdopodobniestwo urodzenia dziecka z autyzmem.

Gość gość
W zależności od organizmu, można zajść w ciążę niemal od razu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Są nawet przypadki (bardzo rzadkie) zajścia w ciążę w czasie brania tabletek. Zajście w ciążę od razu po odstawieniu lub jeszcze w czasie brania tabletek nie wpłynie negatywnie na przebieg ciąży ani na płód. Zalecane jest jednak, aby ze staraniami poczekać kilka miesięcy, aż cykl kobiety całkowicie się ustabilizuje. Jeśli kobieta chce zmniejszyć ryzyko pojawienia się u dziecka wad rozwojowych (niestety, takie ryzyko jest zawsze, choć zwykle niewysokie), powinna przed rozpoczęciem starań o dziecko zacząć przyjmować witaminy i minerały dla kobiet w ciąży, szczególnie kwas foliowy, który zapobiega pojawieniu się wad cewy nerwowej. Nie straszcie dziewczyny. Możesz zajść w ciążę i nie ma się co martwić że dziecko będzie chore. Bierz kwas foliowy bo on i tak nie zaszkodzi a tylko pomoże dzidziusiowi w razie czego ;)

Gość GosiaB1984
Według twojego opisu możesz przechodzić teraz owulację więc szansa na ciążę będzie zwiększona. Trzymam kciuki! Czekaj na zrobienie testu i daj znać czy się udało!

Gość gość
Zajście w ciążę od razu po odstawieniu lub jeszcze w czasie brania tabletek nie wpłynie negatywnie na przebieg ciąży ani na płód. x Oczywiscie, ze ryzyko wzrasta a tabletki antykoncepcyjne nie pozostaja obojetne na jajniki i jaja przez nie wytwarzane. Skad ty sie urwałaś kobieto? To jest wiedza powszechnie dostepna (nie, onet i wp nie sa rzetelnymi zrodlami wiedzy).

Gość Kasia5463
22:55 podszywacz

Gość gość
Kasia, nie wstydzisz się pokazać pusi mężowi a on Tobie fujary?

Gość gość
23-27 pusi? Dziecko ile ty masz lat?

Gość Kasia5463
23-26 widzę że kolejne dziecko się znalazło na forum dla dorosłych. Chyba kochana pomyliłaś zabawy. To nie jest przedszkole. Możesz się podszywać pod ludzi ile wlezie ale jaki to ma sens?! Pozdrawiam Kaśka.

Gość gość
Kasia myśl pozytywnie że Twój mąż jest bezpłodny.

Gość gość
Kasia, znałm jedną Kasie okazała się wredną babą

Gość gość
Kasia poliż mężowi ptasia, poliż mu też jajka; to prawda a nie bajka

Gość Kasia5463
Myślałam że są tu w miarę normalne osoby ale widzę że niepotrzebnie w ogóle pytałam. Gdybym wiedziała że durnych odpowiedzi będą udzielały takie osoby to bym sobie darowała. Mam myślec pozytywnie że mąż jest bezpłodny?!

Gość Kasia5463
Po raz pierwszy zobaczyłam narządy płciowe mojego męża podczas nocy poślubnej ale wtedy tego nie robiliśmy bo ja rano szłam do pracy i on też. Ja jestem motorniczą a on pracuje w mpo.

Gość gość
23:52, no tak myśl pozytywnie że mąż jest bezpłodny bo ty nie chcesz dziecka a ni on nie chce dziecka

Gość Kasia5463
Zapewniam że nie jest

Gość Kasia5463
dowód tego chodzi po świecie i ma na imię Patrycja

Gość Kasia5463
ehh szkoda tu cokolwiek pisać jeśli odpowiedzi udzielają takie niedorozwinięte osoby

Gość Kasia5463
23-54 no i jeszcze takie c***y które podszywają się pod inne osoby. Kochana jak masz jakieś zaburzenia osobowosci to należy zgłosić się na leczenie. Powiedz pomożemy na pewno. Mamie się pożal może pomoże

Gość gość
23:56, jak macie Patrycję to po jakiego grzyba jeszcze raz mu dajesz doopy?

Gość Kasia5463
00-01 na 500+ liczę. Na głupie pytania głupie odpowiedzi.

Gość gość
Kasia po co Ci kotku 500+ jak Twój facet jest szefem banku i z sekretarką ten teges robi?

Gość gość
00-08 szkoda wchodzić w dyskusje z debilką.. Ty to chyba samotna jesteś. Mąż Cię zdradził tak? Z sekretarką? No nie dziwię się przy twoich zaburzeniach psychicznych. Dzieci mieć nie możesz bo niezdolna do tego jesteś tak? No przykre, bardzo..

Gość gość
Kasia nie martw sie ze Twoj mąż ma malutkiego, bo jak mu stanie to będzie drągal że aż się przerazisz i on Ci go włoży do gniazdka miłości