Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w poniedzialek składam wypowiedzenie

Polecane posty

Gość gość

pracuję od 2004 r. podjąlem decyzję. Jak było u Was?

Gość gość
nie chcę codziennie czuć łap szefa na moich cyckach

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
zrobiłam to impulsywnie, szefowa darła na mnie jape, złozyłam wypowiedzenie nastepnego dnia, nie żałowałam.

Gość gość
Wiem, że wszystkiego mieć nie mogę ale nie radziłam sobie z ponizaniem przez szefowa, to był sklep. Praca ciężka, ludzie upierdliwi. Nie żałuję.

Gość gość
mam oxzczednosci na 2 lata normalnego zycia

Gość gość
a to na luzie znajdziesz inną pracę jak ci w tej źle to się nie męcz

Gość gość
Rzuciłem wypowiedzeniem godzinę po tym jak szef mnie wkurzył.

Gość gość
Tak trzeba robić, to nauczą się szanować pracownika. Nie dość, że mało płacą to jeszcze będą człowiekiem pomiatac. Takiego wala!

Gość Ja_Dyzio
gdy P0srańce znowu dojdą do władzy to Nam Polakom i 'robolom' znowu pokażą, że za bramą jest kolejka chętnych do pracy za 22 grosze brutto za godzinę pracy , za 25 groszy brutto to co najmniej 98 procent kobiet się zgodzi aby w czasie godzin pracy pokazywać SZEFOWI tzytzki a za 26 groszy netto to Pracownice będą śmigać w samych rajstopach cielistych bez majtek albo w pończochach bez majtek ! tak P0srańce wymyślili aby 10 procent w Polsce było miliarderami a 90 procent to biedota , która tyra na miliarderów za nędzne grosze a Pracodawca chce więcej i więcej tyrania i pomysłów dodatkowych mają STO w czasie pracy, propozycje w stylu : - kontrakt jutro podpisujemy z nową Firmą, jest nowy klient, więc dla dobra naszej Firmy wymagamy Pani Edyto aby jutro do pracy pani przybyła w krótkiej sukience, pończochach i bez żadnych majtek i biustonosza i nasz klient musi to widzieć, że pani nie ma pod sukienką żadnych gaci lub pantalonów, Szef Firmy podpowiada, że zrewanżujemy się pani za odpowiednią prezencję w naszej firmie !