Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc kobiet jest strasznie brzydka...

Polecane posty

Gość gość

przykre.

Gość gość
Facetów też. To przykre :(

Gość gość
Ludzie w ogóle są brzydcy, przecież gdyby nie rozwój cywilizacji, ubrania na miarę, fryzjerzy, kosmetyczki, środki higieny to taki nagi człowiek wygląda gorzej niż małpa.

Gość gość Weronika
Wszystko zleży od gustu. Dla jednych brzydka, bo nie cierpią blondynek, dla innych ideał piękna. Inna sprawa, ze wiele daje odpowiednia fryzura. Byłam ostatnio w UK i skorzystałam z usług fryzjera https://www.facebook.com/NottinghamFryzjer/, gdzie kuzynka u której byłam chwaliła go bardzo (po wizycie stwierdziłam, ze miała ku temu faktycznie podstawy i weszła tam typowa angielka, zwróciłam na nia uwagę, bo siedziała na stanowisku obok. Ja bym napisała, cicha, skromna... brzydula... Po tym jak zrobiono jej koloryzację, zmieniono fryzurę, uczesanie, wychodziła naprawdę kobieta, za którą pewnie nie jeden facet sie obejrzy...

Gość gość
Wiekszosc jest przecietna tak jak i facetow

Gość gość
Mi się podobają tam chłopcy do lat 21, mają słodkie buźki, a później smród niesamowity

Gość gość
Szczególnie Małgorzaty. Nie znam ani jednej pociagajacej która byłaby ładna

Gość gość
19:21 A od polskich fryzjerów wychodzisz wystrzyżony na pazia i wyglądasz jak debil :D :D

Gość gość
Wiekszosc kobiet zwyczajnie nie potrafi lub nie chce sie malowac. Taka prawda panowie.

Gość gość
Mężczyźni są jeszcze bardziej brzydcy. W ogóle człowiek jako istota - trzeba to przyznać - nie jest zbyt urodziwa. :P To nie to samo, co np. taki uroczy, futrzasty kociak, piesek, króliczek czy wiewiórka. Ludzie są na prawdę pokraczni. Nie przyłożył się Stwórca za bardzo, gdy nas stwarzał - 6. dnia był już zbyt styrany robotą. :/