Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

daje szansę nieidealnym facetom facetom i i tak klapa

Polecane posty

Gość gość

mało zarabiającym, bez prawa jazdy, z brzuszkiem no i próbuję ich dobrze poznaćć, polubić ,ale oni po pewnym czasie się na mnie wściekają, że nie ma seksu, wychodzi ich ciemna strona ja o niebie oni o .... d***e a gdyby któryś był dojrzały, mądry i cierpliwy to by miał wierną, uczciwą żonę cóż, chyba przestanę dawać szansę i spotkać sie tylko z tymi, którzy są super, przynajmniej będę mieć jakieś wrażenia estetyczne nawet jak nic z tego nie wyjdzie

Gość Carycka
To napisz do nich, jak to mozliwe, ze dalas szanse nieidealnym a oni tacy sami jak badboye o wygladzie modela.

Gość gość
Ty myślisz ,że faceci "mało zarabiającym, bez prawa jazdy, z brzuszkiem" czują się gorsi od innych? Jesteś w błędzie,nie robisz im żadnej łaski a być może oni robią łachę tobie,że w ogóle chcą się z tobą spotykać. Ogarnij się trochę

Gość gość
łaski mi na pewno nie robią... ja naprawdę najbardziej cenię charakter nawet jeden mi powiedział, że szuka kobiety dla której liczy się dusza, bo on wielkiego domu nigdy mieć nie będzie i był jednym z najbardziej wrednych osób jakie poznałam, oczywiście wyszło to po czasie

Gość gość
W porównaniu do innych to są gorsi. Przynajmniej estetycznie i po co się oszukiwać? Często własne oni mają wymagania z d**y? Nie pasuje zwykła kobieta? To sobie szukaj miss i w*********j haha. Proste.

Gość gość
Innym dajecie od tak a potem wymagania a same jestescie uzywanymi ochlopami. Nikt nie chce byc frajerem z taka baba z odzysku.

Gość gość
jakiego odzysku? jestem panną z bardzo małym doświadczeniem i chyba im to przeszkadza, bo oczekują "profesjonalistki" która szybko zrozumie o co im chodzi i to zrobi poznawanie, rozmowy, to dla nich strata czasu

Gość gość
Przecież wy bierzecie więc jesteście takimi samymi ochlapami ale to kobietom się wyrzyguje.

Gość gość
Podwójne standardy co do seksu u obu plci wciąż na topie...

Gość gość
Myślałaś że ci brzuchaci albo zwyczajnie brzydcy są inni? Haha biedna :D często są nawet gorsi od tych z najwyższej półki.

Gość gość
Napisz do mnie to uwierzę ze jesteś kobietą a nie podszywaczem . Bo tu jest dużo oszustów i jestem ostroźny i sceptyczny ,wydaje mi się źe nie istniejesz . Adres: pgtechnikooim4@gmail.com

Gość gość
To może właśnie dlatego, że dajesz szamsę byle komu masz taką klapę.

Gość gość
Teraz juź wiadomo . Ćpunka i pijaczka .

Gość gość
Autorko tacy łysi, z brzuchem i małym Wackiem czasem gorsi od przystojnych i z konkretem w majtkach. Moze zbyt nisko celujesz!

Gość gość
To spróbuj z jakimś oszołomem z kafe lub ultra katolem. Normalny mężczyzna nie ma ochoty czekać miesiącami na sex, nawet nie o samo czekanie chodzi tylko o to że nie jesteś naturalna, bo sex jest naturalną koleją rzeczy i idziemy do łóżka jak mamy ochotę a ty żyjesz wg jakiejś tabelki i na początku oswiadczasz że sexu nie będzie. Też bym powiedział dowodzenia.

Gość gość
Żyjesz wg stereotypów, facet jak przeleci to zostawi i każdy powinien uszanować twoje podejście, ok. To może ty też bez problemu uszanujesz podobne podejście mezczyzny. Do 10 randki nawet coli nie postawie bo kobiety wykorzystują i znikają, jak będziemy już razem to zapomnij o ślubie przez 5-6 lat bo kobiety jak tylko złapią faceta to leżą grube i zaniedbane, więc ja chcę najpierw sprawdzić jaka jesteś itd. Była byś z takim facetem?

Gość gośćlaluna
Nie ma ludzi idealnych,trzeba zaczac od siebie oceniać