Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie w domu odświeżacze powietrza?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam jeden w korytarzu jak się wchodź do domu. I on sam sobie się ur********* W łazience nie mam bo mam małą i strasznie było duszno nie dało się oddychać wiec stoi sobie tylko w razie potrzeby. Czy faktycznie są nie zdrowe? Dziś sąsiadka mnie musztrowala ze chce ja udusić :P bo jak wchodziła akurat sie uruchomil a ona w tym czasie cos chciała powiedzieć i się zaciągnela :D

Gość gość
no mam taki. kiedys kupilam tez rodzicom ale stoi wylaczony bo znowu moj ojciec sie od tego dusi :O

Gość gość
a podejrzewam ze moga byc niezdrowe, na pewno w pokoju dziecka bym nie postawila

Gość gość
Ja lubię jak mi pachnie ;) ale podobno to bardzo nie zdrowe.

Gość gość
Ja mam tylko w łazience.

Gość gość
Ja używam kominków zapachowych z naturalnymi olejkami eterycznymi. Ładnie pachnie i jeszcze mają wasciwosci prozdroworne.

Gość gość
Te "odswiezacze" to jedno wielkie goowno. Tak samo jak swieczki zapachowe. Poczytajcie sobie jakie szkodliwe substancje sa w tych wszystkich srodkach to sie Wam wlos na gowie zjezy. Osobiscie w zyciu tego nie mialam i miec nie bede. Mieszkanie wietrze codziennie i zadnych odswiezaczy nie potrzeba. Jedyny wyjatek stanowi WC, jedynie tam mam odswiezacz, ale staram sie go uzywac bardzo rzadko i nie kupowac tych w aerozolu tylko z pompka mechaniczna.

Gość gość
Tylko w toalecie, bo faktycznie to zdrowe nie jest. Wszelkie "kadzidełka" i większość świeczek zapachowy też zresztą nie.

Gość gość
Dom powinien pachnieć obiadem, ciastem a nie sztucznym głównem

Gość gość
jak chcesz to niech u Ciebie w domu pachnie obiadem, ja tam nie lubie jak czuc w calym mieszkaniu gotowanymi ziemniakami i reszta menu

Gość gość
i kawą :)

Gość gość
Oczywiście, że nie. Są niezdrowe. Mieszkanie się wietrzy. Odświeżacz to jak perfumy zamiast mycia się. Tyle, że do tego truje.

Gość gość
W aromanti.com.pl brałam pierwszą w życiu lampę zapachową na prezent i sobie. Do tej pory z ich katalogu korzystam. Przede wszystkim mają naturalne rzeczy w droższych oraz tanich zestawieniach. Bez problemu doradzają i wskazują na działanie zapachów. To bardzo ważne, bo zapach różnie wpływa na człowieka, np. daje senność, czy większe pobudzenie. Tam ci powiedzą dokładnie.