Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy czy jestem przegrywem? co robic?

Polecane posty

Gość gość

Do liceum każdy mnie bił, poniżał, wyśmiewał. Mame dawała mi lanie przy klasie na gołą upę więc wszystkie karynki widziały dobrze jak ona wygląda i cisnęły ze mnie łacha bardziej niż chłopacy. Raz w gimnazi zestolczyłem się w gacie. W ogóle stale siedziałem w kącie z dala od wszystkich. Na żadne imprezy nie chodziłem. W domu rygor, ojciec uciekł bo miał dość awantur, matka psycholog i alkus w opór babka nauczycielka. Uciekałem po szkole do lasu tam było mi dobrze. W domu? prałem, gotowałem, sprząrałem i się uczyłem. W liceum jak ktoś tupnął przy mnie ja zaraz siękuliłem ze strachu, nauczyciele wzywali matkę bo martwili się że jak tylko ktoś rękę podniesie to ja sie boje. Mame mnie biła kablem od odkurzacza, kilka razy podduszała i raz oberwałem butelką. Liceum nie zdałem bo obowiązki domowe mnie przerosły i bycie workiem treningowym. Babka wymeldowała mnie i jakoś tak zagadała ze znajomą z policji że wyrzuciła mnie z domu. Mieszkałem 2miechy po piwnicach. Patrzyłem sie na znajomych z liceum którzy chodzili z laskami do parku elegancko ubrani a ja.. udało mi się zamieszkać u znajomego, znalazłem pracę, póżniej wynajęłem kawalerke, laska zostawiła mnie bo wolała narkotyki, matka robiła ze mnie wariata przed całym miastem. Wyprowadziłem się do innego miasta na drugi koniec polski. Żyje tu już trzy lata. Mam dziewczynę od samego początku, pracuje jako doradca klienta w play, nie wracam w rodzinne strony. Boje sie że jestem przegrywem, że jestem nikim zerem tak jak mówili mi rodzice i znajomi jeszcze pare lat temu, pamiętam jak dziewczyny smiały sie ze mnie jak nie raz biły albo wyzywały od chudzielców. Mam 176 i ważę 62kg to dobrze? noszę okulary, sam nie wiem. Co zrobić żeby być kimś fajnym? teraz imprezuje sporo i ludzie mnie lubią a ja i tak widzę że są lepsi. Nawet liceum nie mam. mam 27lat teraz. Co robić?moja dziewczyna jest księgową a ja? ja nie mam nawet liceum czuje sie gównem niby mam jakies pasje i sie rozwijam ale co z tego jak czuje sie brzydki i nawet w super ciuchach czuje ze wyglądam jak debil

Gość gość
To siedzi w twoim łbie. Jeśli w środku czujesz się gownem to nawet jak się złotem obwiesisz nadal nim będziesz. Też tak mam. Nieważne jak wygląda. To tak jakby świni korale zarzucić. Weź przypakuj może,nie wiem, jestem c******m kolczem.

Gość gość
ja jestem śmieciem ludzkim

Gość gość
ja mając 26lat mam auto, pracę skończyłem 2 kierunki studiów zakładam własną firmę, mam żonę i dziecko a Ty ? jesteś śmieciem zwykłym robakiem

Gość gość
wygląd zewnętrzny dla kobiet tylko ma jakieś znaczenie . Czemu się przejmujesz wyglądem ? twoje doświadczenia są słabe i mocno przesadzone . Ja znam ciężkie dzieciństwo pewnej osoby , gdybyś je poznał to byś zaczął płakać .

Gość gość
jak chcesz poznać nieszczęścia innych to wejdź na stronę psychiatria.pl , a tam ponad połowa z nich to ofiary toksycznych rodziców a nie choroby. Tam poznasz prawdziwy obraz nieszczęść. Może im pomożesz chociaż dobrym słowem.

Gość gość
pomyśl o samobójstwie