Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa123

Merkaba chcesz porozmawiać trochę?

Polecane posty

to wlasnie demon robi by katolicy odsuneli sie od koscioła to sa kłamstwa tam pisze pod filmami wypacza sens wypowiedzi franciszka

papież franciszek jak nawet nim nie jest to zachowuje się strasznie i robi to że może być antychrytsem

papież franciszek pomugł nam obstał za nami a nie jak ks natanek który nas wygania ciebie nikt z Armenii nie wygania jak mozesz nie znawz rycia

Prześladowany To Ks Natanek jest i właśnie więksozść księży tylko samochody i pieniądze a ludzi nawróicć to nie chce im się. Kapłan Natanek nasz Kapłan prawdziwy bo ten Kapłan któy głosi prawdziwe słowo Boże będzie miał wroguw

a ten głupi Franiszek to widać że zachowuje się jak antyhryst z Pisma świetego . Też słyszałam jak tak gadał i obrażał Pana JEzusa

a ten głupi Franiszek to widać że zachowuje się jak antyhryst z Pisma świetego . Też słyszałam jak tak gadał i obrażał Pana JEzusa

o franciszku ciągle jakieś zachowanie dziwne ma i muwi jak antychryst a o Ks Natanku jakoś nie ma tak dużo :D wiec?

19 54 Jak ty się zachowujesz podła babo nie spodziewałam się zapamietajun to ks Natanek ma idolów takich jak ty a Franciszek to dobry człowiek któręgo przesladujtacy jak ty . a Kanada dla Kanadyjczyków więc nie jezdzij tam

Ks Natanka niech Pani mi tu nie obraża. Spojrzy na swoich ormiańskich księży którzy mają żony .Kapłani nie mogą mieć żon to zakazane kto tak postępuję ma źle

w Kanadzie mieszka moja Ciocia i mam prawo pojechać . Gdyby Pani była chrześcijanką to by się zachowywała .Dowidzenia

trzeba byc posłuszeństwo on jest zastępca nawet gdyby byl antychrystem od tego wymaga od nas Bóg trzeba sie modlic za papieża mozna mu zazucic ze sie precyzyjne nie wypowiada a nie ze jest antychrystem te tłumaczenie jest Powyrywane z kontekstu celowo żeby przemycić swoje teorie - to jest prawdziwe zwodzenie dopiero

20 00 Kochana Ormiański ksiądz odprawiał mse za twą babcie i jej zdrowie czemu Katolickiego księdza nie poprosiłaś