Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluevelvet241

Każdy znajomy się zakochuje.

Polecane posty

Gość gość
aha:Dtylko nie stan sie aniolem nawet wirtualnie:D to tak a propos tych skrzydel:P

Gość gość
tak sobie myślę, że z mojej perspektywy fajnie było by mieć taka atrakcyjną znajomą zrobił bym sobie z nią fotkę i wstawił na fb kumple by się odczepili karmił bym ich frazesami typu jestem szczęśliwy jest wspaniale to rewelacyjna kobieta jest nam z sobą dobrze hahahaha..... :P i mógłbym być nadal spokojnie kawalerem

Gość gość
ja aniołem? oj nie, nie... czasami pokazuję różki

Gość gość
nie mylić z kwiatami :D

Gość gość
ufff:D nie cierpie aniolow:D

Gość gość
a ja dam miłosierdzia taka nigdy nie wiesz czy się lituje, czy po prostu Ciebie lubi

Gość gość
gość dziś a ja dam miłosierdzia taka nigdy nie wiesz czy się lituje, czy po prostu Ciebie lubi v zapytac nie umiesz:D?

Gość gość
taka sama często nie wie o co jej samej chodzi :)

Gość gość
to poszukaj takiej ktora bedzie wiedziala:P

Gość gość
po co szukać, sama się przypałęta, jak Bóg zechce nie bawi mnie przebieranie w fatałaszkach :P

Gość dobra zmiana
a sa kobiety ktore wiedz czego chca ? nie wydaje mi sie co najwyzej wiedza co chca w tej chwilki a za 5 minut juz chca czego innego :D

Gość gość
pozostańmy przy wersji, że wiedzą pozostańmy w sferze złudzeń :)

Gość gość
Bo faceci są ograniczeni. To genetycznie zy****y gatunek, który myśli fiutem. (też tak mam jak autorka)

Gość gość
swoją drogą nawet ja często sam nie wiem czego chcę w dzisiejszym świecie trudno jest być stabilnym emocjonalnie :)

Gość gość
gość dziś I to pisze ktoś kto czuje się od nich lepszy? Przynajmniej postarała byś zachować pozory swojej wyższości intelektualnej. :P

Gość gość
gość dziś po co szukać, sama się przypałęta, jak Bóg zechce nie bawi mnie przebieranie w fatałaszkach jezyk.gif v a jak bog nie zechce:D? nie wiem po co tego boga do tego mieszac:D a jak cie nie bawi to sie nie przebieraj, chyba, ze masz jakis wewnetrzny przymus:D

Gość gość
Też nie wiem po co Go wmieszałem. Może lubię na niego wszystko zganiać. :P Uwaga translacja: Hasło - przebieranie w fatałaszkach Tłumaczenie - podrywanie masowo kobiet w celu odnalezienia tej wyjątkowej, która i tak będzie miała mnie głęboko i po środku tylko dlatego, że jestem prostym samcem, a ona księżniczką. Koniec przekazu. :D

Gość gość
Nie przypuszczałem, że będzie tak drastyczny w skutkach. :)

Gość gość
gość dziś Też nie wiem po co Go wmieszałem. Może lubię na niego wszystko zganiać. jezyk.gif Uwaga translacja: Hasło - przebieranie w fatałaszkach Tłumaczenie - podrywanie masowo kobiet w celu odnalezienia tej wyjątkowej, która i tak będzie miała mnie głęboko i po środku tylko dlatego, że jestem prostym samcem, a ona księżniczką. Koniec przekazu. smiech.gif v ironii nie zalapales:P i skad wiesz jak gleboko i gdzie bedzie cie miala i dlaczego posrodku prosty samcu:D facet wszystkowiedzacy:D?

Gość gość
czasami wolę uściślić przekaz zwłaszcza w warunkach polowych brak możliwości weryfikacji odbiorcy i wszelkiego rodzaju niedociągnięcia związane z ubogim przekazem bywają fatalne w skutkach hmm.... Wiem to, wiem... zrobi tak każda inteligentna kobieta. :P Ej... Gdybym wiedział wszystko to bym tag głupio nie gadał. :D

Gość gość
gość dziś czasami wolę uściślić przekaz zwłaszcza w warunkach polowych brak możliwości weryfikacji odbiorcy i wszelkiego rodzaju niedociągnięcia związane z ubogim przekazem bywają fatalne w skutkach hmm.... Wiem to, wiem... zrobi tak każda inteligentna kobieta. jezyk.gif Ej... Gdybym wiedział wszystko to bym tag głupio nie gadał. smiech.gif V to"wiem to, wiem" jest takie wymowne, ze nic dodac nic ujac:P po co ci inteligentna, podobno faceci takich nie lubia i sie ich nawet boja:D

Gość gość
Będzie mi czytała wszystkie instrukcje. :P Boja się tylko Ci co szukają inkubatora. :D

Gość gość
inteligentni nie potrzebuja instrukcji do nieczego:P aaa czyli ty z tych niebojacych:D?

Gość gość
nie, ja z tych na tyle głupich aby się nie bać :D

Gość gość
tylko mi nie pisz, że reprezentujesz ten gatunek zagrożony wyginięciem? :P

Gość gość
a glupi podobno ma szczescie:D, wiec moze faktycznie lepiej byc glupim:P:D w tym przypadku oczywiscie;)

Gość gość
gość dziś tylko mi nie pisz, że reprezentujesz ten gatunek zagrożony wyginięciem? jezyk.gif v jaki gatunek:D? ja to ani nie reprezentuje ani nie prezentuje nawet:D:P podobno wszystko juz wyginelo jak dinozaury, wiec jakie to ma w ogole znaczenie:D?

Gość gość
eee... to ja jestem zbyt mądry bo mam pecha teraz muszę to gruntownie przemyśleć :)

Gość gość
generalnie to zastanawiam się co ja tu do choinki robię? :D to miejsce jest wyjątkowo patologiczne :P

Gość gość
gość dziś eee... to ja jestem zbyt mądry bo mam pecha teraz muszę to gruntownie przemyśleć usmiech.gif v v a co ma madrosc do pecha:D? chyba za glupia jestem, bo nie kumam:P mysl:P to tez podobno nie boli:P :D z tym drugim sie zgodze. tu same zboki, debile i patologia poza nielicznymi wyjatkami i dlatego nie ma z kim juz od dawna gadac:D