Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluevelvet241

Każdy znajomy się zakochuje.

Polecane posty

Gość gość
to co tu robisz czcigodna damo? :P

Gość gość
prosze mnie nie obrazac, bo ja kolo damy to nawet nie stalam, a co znaczy czcigodna to musze w slowniku sprawdzic:D:P

Gość gość
a odpowiadajac na pytanie to sama nie wiem co tu robie:P ot, lubie poczytac sobie:P

Gość gość
Bo nie ma czegos takiego jak przyjaz mesko damska. Jak facet ma do wyobru przyjazn z facetami z ktorymi mozna spoko pogadac wypic piwo posmiac sie byc prawdziwym szowinista :D A durnymi babami to co to za wybor :D

Gość gość
chyba sie komus topicki pomylily:D

Gość gość
tutaj czytać? tego w 99% się nie da czytać :P ja mam tylko znajomych, nie mam kolegów szczerze? irytuje mnie fakt, że facet mający żonę dyskutuje przy mnie o innych kobietach nie pojmuje faktu, że ludzie zdradzają siebie nawzajem moja wrażliwość jest dość wyrafinowana i to od dawien dawna sądzisz, że to zaleta? mylisz się totalnie zawsze byłem sam, a w momencie gdy się zakochałem przepadłem w bagnie emocjonalnego haosu kobiety wybierają właśnie tych silnych, męskich, szowinistów imponuje im postawa zaradnego człowieka, który wie czego chce który dumnie kroczy przez życie i realizuje swoje plany często jednak okazuje się, że one w tym planie są marginalizowane stanowią tylko epizod w ciągu zdarzeń zmierzających do osiągnięcia jego celów często gdy to sobie uświadamiają jest już za późno dlatego niejednokrotnie kobiety, które mają wszystko tak naprawdę są nieszczęśliwe a te które nie maja nic marzą o tym by znaleźć się na ich miejscu niejednokrotnie wygryzając tamte z ich miejsc ta życiowa tragedia jest jak serial Moda na sukces ja stoję z boku i zastanawiam się o co w tym chodzi? to forma zbiorowej paranoidalnej maniakalnej rozgrywki i podobno Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo jesteśmy tak zadufani w sobie i w tym bagnie, że nasza arogancka postawa stała się forma choroby psychicznej na którą cierpi cała planeta czy to aby zdrowe społeczeństwo? bynajmniej to forum jest tego ewidentnie doskonałym przykładem

Gość niechciana 28
A ja za atrakcyjną raczej nie uchodzę i w ogóle nie mam kolegów, bo faceci mają mnie w poważaniu. Mało tego, jak byłam bardziej atrakcyjna (byłam szczuplejsza), to jakoś tych "kolegów" miałam. Fakt, że większość chciała tylko zaru/chać, ale jakieś tam (pseudo)koleżeństwo było a teraz nie ma kompletnie nic. Totalna posucha. A faceci którzy się koło mnie teraz kręcą wprost sugerują, że chodzi im o coś więcej, nie silą się na koleżeństwo - przynajmniej szczerze. gość dziś "Bo nie ma czegos takiego jak przyjaz mesko damska. Jak facet ma do wyobru przyjazn z facetami z ktorymi mozna spoko pogadac wypic piwo posmiac sie byc prawdziwym szowinista smiech.gif A durnymi babami to co to za wybor smiech.gif " no ale jak taka durna baba ma słodką buźkę i ponętne ciałko, to jakoś ganiacie za taką, prawicie jak w amoku jaka jest zajedwabista, wyjątkowa, cudowna. Z kolei z babką której nie sposób zarzucić bycie durną, ale trudno też określić jako seksowną nie chcecie mieć nic do czynienia. Taka oto żelazna mięska logika. :D

Gość gość
Tkwisz w emocjonalnym bagnie pogrążona w swoich żalach i smutkach. Szczerze? Będę brutalny, ale ostatnio widziałem kobietę, której ja bym nie dotknął nawet kijem. Szła za rękę z człowiekiem o wiele od siebie szczuplejszym, wysoki, powiedział bym, że jak na zaistniała sytuację przystojnym. Oczywiście nie znam sytuacji od wewnątrz. Wiem tylko jedno.... to nie jest wina otoczenia, tylko nas samych. Jeśli tylko ktoś chce i nie zamyka się na świat, który nas otacza, to szczęście prędzej czy później zapuka do naszych drzwi. To forum jest dla tych, którzy tkwią we własnych urojeniach. Przyznaje, że też swoje urojenia posiadam, dlatego czasami tu wpadnę na 5 minut. To jednak nie jest dobre miejsce i nie spotkam tu dobrych ludzi. Dlatego nie wiążę z tym miejscem swoich nadziei na lepsze jutro. Wręcz przeciwnie, każdy krok w tej materii to z mojego punktu widzenia oddalanie się od równowagi. Pozory normalności tutaj są tylko iluzją. Nikt, podkreślam nikt zdrowy psychicznie nie wytrzyma tu dłużej niż 1 dzień. :P

Gość niechciana 28
"Nikt, podkreślam nikt zdrowy psychicznie nie wytrzyma tu dłużej niż 1 dzień." - święte słowa. Mi do normalności daleko dlatego tkwię tu znacznie dłużej, choć z okresami abstynencji. Jednak coś mnie ciągnie do tego szamba.

Gość gość
gość dziś tutaj czytać? tego w 99% się nie da czytać jezyk.gif ja mam tylko znajomych, nie mam kolegów szczerze? irytuje mnie fakt, że facet mający żonę dyskutuje przy mnie o innych kobietach nie pojmuje faktu, że ludzie zdradzają siebie nawzajem moja wrażliwość jest dość wyrafinowana i to od dawien dawna sądzisz, że to zaleta? mylisz się totalnie zawsze byłem sam, a w momencie gdy się zakochałem przepadłem w bagnie emocjonalnego haosu kobiety wybierają właśnie tych silnych, męskich, szowinistów imponuje im postawa zaradnego człowieka, który wie czego chce który dumnie kroczy przez życie i realizuje swoje plany często jednak okazuje się, że one w tym planie są marginalizowane stanowią tylko epizod w ciągu zdarzeń zmierzających do osiągnięcia jego celów często gdy to sobie uświadamiają jest już za późno gość dziś tutaj czytać? tego w 99% się nie da czytać v tak, tutaj czytam pewien serial jak to nazwal pewien uzytkownik i to dosc trafnie:D i nie moge sie doczekac dalszego ciagu:D mnie tam juz nic nie zdziwi, niech zyja jak chca:D moze jakis nadwrazliwy jestes, ze cie obcy ludzie irytuja:P

Gość gość
dlatego niejednokrotnie kobiety, które mają wszystko tak naprawdę są nieszczęśliwe v moze, a moze maja chaos w glowie:P

Gość gość
ja stoję z boku i zastanawiam się o co w tym chodzi? to forma zbiorowej paranoidalnej maniakalnej rozgrywki i podobno Bóg stworzył nas na swoje podobieństwov v to nie stoj z boku tylko z przodu:P nie wiem co ty masz z tym bogiem, mnie zaden bog nie stworzyl, wiec daruj sobie te maniakalne rozgrywki boga:P

Gość gość
szczęśliwa osoba nie ma w głowie chaosu dlaczego? bo szczęście oznacza spokój a ten przyczynia się do stabilizacji jeśli jednak ten chaos występuje to może być efektem 2 kwestii niezrównoważenia psychicznego czyli choroby lub głupoty owszem, wiem, że mówi się, że kobiety już takie są moim zdaniem nie do końca tak jest niektóre mają objawy tak silne, że to nie może być normalne rozumiem małe przebłyski, zawahania, ale nie do przesady

Gość gość
daruje to ja sobie dalszy ciąg tej rozmowy widzę, że nawet z Bogiem masz problem nie ukrywam i ja powątpiewam, ale nikogo nie ganię za to, że o Nim wspomina kończę dzięki za rozkminki

Gość gość
gość dziś daruje to ja sobie dalszy ciąg tej rozmowy widzę, że nawet z Bogiem masz problem nie ukrywam i ja powątpiewam, ale nikogo nie ganię za to, że o Nim wspomina kończę dzięki za rozkminki v nie mam problemu z czyms co wg mnie nie istnieje:D na tym gownianym forum powinni sie ludzie od razu okreslac czy sa wierzacy w boga i pis:D mnie, a moze nie tylko mnie, bardzo by to ulatwilo pisanie lub nie z idiotami:D

Gość gość
idiotą jest ktoś kto nie potrafi uszanować innych kto pochopnie klasyfikuje ludzi wciskając ich w swoje ciasne, ograniczone szuflady osobiście do Kościoła nie chodzę, ale mam otwarty umysł i nie zakładam z góry, że pochodzę od głupiej małpy ale biorąc pod uwagę to jacy są ludzie, to nie jest wykluczone powodzenia w pląsaniu z innymi pasujesz tu jak ulał ja to nie bardzo wymiękam już zajrzę za kilka miesięcy

Gość gość
pisiorow nie szanuje i sie od nich zawsze bede trzymala z daleka. kazdy niech sobie wierzy w co chce, nie wnikam, ale wole tez sie od nich trzymac z daleka:D szanuje ludzi ktorzy na to zasluguja niezaleznie w co wierza, ale j.w. szacunek a chec rozmowy etc. to inna bajka:P

Gość gość
Zajrzałem i dodam na sam koniec, że głosowałem na Kukiz15. Już więcej nie będę się tu udzielał. Moja chęć kontynuowania tej rozmowy zniknęła bezpowrotnie. Bardzo negatywnie Ciebie oceniam. Żegnam!

Gość gość
Pozdrawiam!