Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto wychodzicie z kolezankami wieczorami

Polecane posty

Gość gość

Na impreze do kina.?

Gość gość
nigdy, nie mam koleżanek ani kolegów

Gość gość
Może 1-2 razy do roku. Byłabym chętna, pracuję na pełny etat, mam 4-letnie dziecko i męża, który chętnie zostanie z dzieckiem, ale koleżanki wolą siedzieć w domu z rodziną lub co najwyżej u sąsiadki. Do kina czy kawiarni się nie wybiorą, bo problem z dojazdem, bo mężowie niechętnie na to patrzą itp. ... Wszystko to kobiety po 40-tce :-(

Gość gość
Raz na dwa tygodnie, kiedyś czesciej, spotykalysmy się co najmniej 2x w tygodniu, ale teraz wiadomo- jesteśmy około 30, każda ma co najmniej 1 dziecię, pracę, więc jest ciezko, ale na babskie posiadówki staramy się wygospodarować co najmniej 2,3 godziny raz na tydzien/dwa. Rzadko jest to impreza, bo jak imprezujemy to raczej w damsko-meskim towarzystwie z mężami (to może raz w miesiacu), ale wyskakujemy na obiad czy na winko wieczorem, tak żeby obgadać bieżące rzeczy totalnie po babsku, dla mnie to bardzo potrzebna chwila :)

Gość gość
Wieczorem to z raz na pół roku. Ale w weekend do kawiarni np. prawie co tydzień.

Gość gość
dziwne te twoje koleżanki, moje mają rodziny, dzieci- no trochę już odchowane i wychodzą. Mam rózne grupy koleżanek- to z pracy, to ze studiów itp, więc w róznych konfiguracjach spotykam sie z nimi tak średnio 4 razy w miesiącu. Np w ten piątek byłam z jedną na koncercie-nasi mężowie nie lubią jazzu, tydzień temu byłam na obiedzie z koleżanką ze studiów, wczesniej z inna na kawie. A w przyszlym tygodniu jadę z koleżanką na szkolenie do innego miasta, ale przy okazji wyskoczymy też sobie po szkoleniu gdzieś na szybki lunch i pogadamy o róznych babskich pierdołach.

Gość gość
Zazdroszczę. Ja niestety pracuję w bardzo zmaskulinizowanym towarzystwie, o dzieciach plotkuję z facetami, bo kobiet nie ma u nas. Nie mam siostry, sąsiadki, a koleżanki z dawnych lat porozjeżdżały się po świecie lub zostały szacownymi matronami (w sensie mentalności). Zero luzu i potrzeb innych niż obsługiwanie męża i dzieci. A mi marzy się taki babski wieczór przy winku... Niestety, oglądam takie tylko na ekranie TV :-(

Gość gość
to zapisz sie do jakiejś grupy- taniec, joga, spotkania literackie, warsztaty gotowania, może jest gdzieś u was jakieś forum tematyczne do którego mozesz dołaczyć i np razem wychodzić. Może zony kolegów z pracy- zróbcie jakiegoś wspólnego grinna albo wyjscie gdzieś

Gość gość
1-2 razy w roku typu dxien kobiet, w wakacje na piwko

Gość gość
a moze na kręgle idźcie , no cokolwiek

Gość gość
grilla miało być:)

Gość Jedynaczka 1
Mam dwoje małych dzieci i pracuję.Raz w miesiącu wygospodaruję z koleżankami 3 godziny na kawę, lub piwo.Przecież człowiek by zwariował bez znajomych, czy koleżanek.Mąż też wychodzi z kolegami raz na dwa miesiące na 3 godziny na kręgle, do siłowni.

Gość gość
Wychodzę chociaz raz na dwa tygodnia Z przyjaciolka,lub sasiadka Czasem do kina,na wino czy potanczyc Inaczej oszalalabym Mam dwojke dzieci ponizej piecii lat i bardzo potrzebuje takiego oddechu..

Gość gość
Nie wychodzę nie mam takiej potrzeby jak juzcos to wolę z mężem gdzieś pójść czynawet w domu posiedzieć jak jest wolne koleżanki mam gdzieś obludne i zaklamane

Gość Carycka
Chcialabym czesciej, z kolezankami singielkami, ale p.o. pracy zmeczona na maxa jestem. Raz na 3 miesiace jakis koncert...latem inaczej, na tarasy na kaeke p.o. pracy. A teraz beda jarmark swiateczne to chetniej sie pojdzie, na winko grzane

Gość gość
Mam męża i dwoje dzieci.nie mam czasu na szlajanie się po mieście i głupoty. Zajmuje się domem.

Gość gość
Minimum raz na miesiac Ale wtedy my mamuski idziemy w tany na pol nocy Zaczynamy od kawki i ciacha,potem albo kino,koncert albo disco To jest dla mnie mega wazne i dla nich również.

Gość gość
Raczej nie wieczorem, raz na miesiąc/dwa wychodzę z koleżanką na piwo/kawę w ciągu dnia. Wieczorami wychodzimy razem z mężem i towarzystwo jest mieszane :)

Gość gość
Nigdy.nie mam kolezanek z ktorymi moglabym wyjsc.

Gość gość
Czasami idziemy do kina, ale prawdę powiedziawszy wieczorem wolimy posiedzieć w domu jedna u drugiej. Moja najbliższa kumpela pracuje zawsze do 21, ja chodzę do pracy na 7, więc ciężko o jakieś większe wyjścia.

Gość gość
Zazdroszczę. Ja niestety pracuję w bardzo zmaskulinizowanym towarzystwie, o dzieciach plotkuję z facetami, bo kobiet nie ma u nas. Nie mam siostry, sąsiadki, a koleżanki z dawnych lat porozjeżdżały się po świecie lub zostały szacownymi matronami (w sensie mentalności). Zero luzu i potrzeb innych niż obsługiwanie męża i dzieci. A mi marzy się taki babski wieczór przy winku... Niestety, oglądam takie tylko na ekranie TV x Mam to samo. Nie mam żadnych koleżanek. Znajomości ze szkoły nie mam bo każdy gdzieś tam wyjechał, zmienił towarzystwo, zajął się swoim życiem, na studiach miałam tylko dwie koleżanki w grupie i jedna to fałszywa małpa z którą nie chcę mieć nic wspólnego a druga daleko. W pracy 99% to faceci. W rodzinie są co prawda kobiety mniej więcej moje rówieśniczki, z którymi się dobrze dogaduję ale też widujemy się od święta.

Gość gość
w ogole nie wychodzę z koleżankami bo ich nie mam -pozbyłam się tego s****wa. Wychodzimy z mezem i jest super.

Gość gość
ja tez nie mam kolezanek, wiec nigdy nie wychodze. Kolegow tez nie mam. Ostatni raz bylam z dawna kolezanka na kawie jakies 8 lat temu.

Gość gość
Wcale.

Gość gość
A znacie jakąś dobrą i niedrogą szkołę tańca we Wrocławiu? Słyszalam dobre opinie o szkole tańca KT-Extra tu ich strona http://kt-extra.pl/ . Ktoś może mi coś o nich powiedzieć?

Gość gość
Raz na pół roku. Akurat cała nasza ekipa albo ma małe dzieci, albo wyjechała pracować/uczyć się do innego miasta. Już łatwiej ściągnąć kogoś z bezdzietnych do domu, ale i to najwyżej raz na parę miesięcy.

Gość gość
Co piątek/ sobotę spotykam się ze znajomymi. Spotykamy się u kogoś w domu, pijemy piwko, gramy w gry planszowe.

Gość gość
w ogole nie wychodzę z koleżankami bo ich nie mam -pozbyłam się tego s****wa. Wychodzimy z mezem i jest super. a jak ci mąż umrze to bedziesz 30 lat siedzieć na cmentarzu i gadać do pomnika?

Gość gość
Nie mam kolezanek. Wszyscy maja swoje zycie, dzieci i problemy i maja gdzies. A szkoda...

Gość gość
wcale - nie interesuje mnie to