Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarylkaRóg

Czerwony Miesiąc

Polecane posty

Gość MarylkaRóg

Hej kochane. Od ok miesiąca mam nową dość ciężką (dużo dźwigania) i stresującą prace. Kiedy ją zaczynałam byłam właśnie w pierwszych dniach @. Problem polega na tym że owa @ trwa do dziś i nie czuję by nadchodził jej koniec. Chodź w sumie to już nie sama krew co blado czerwony śluz z malutkimi skrzepami krwi. Nie wiem co się dzieje a nie mam za bardzo możliwości wybrania się tu do gin. Ponieważ nie jest to Pl i bardzo trudno o wizyte. Zamówiłam wizyte ale mają mi jeszcze w tygodniu dać znać na kiedy dokladnie. A liczy się dla mnie każdy dzień bo boję się o własne zdrowie. Patrząc jeszcze na fakt, że chcemy z partnerem rozpocząć starania o dziecko. Dbam o swoją higienę i jeszcze nigdy nic takiego się nie działo. W tym czasie przeszłam też dość mocną grype w czasie której brałam leki (nie antybiotyki, jedynie te ogólne typu gripex,polopiryna itp) ale sądze że raczej nie miały one wpływu na aktualną sytuacje. Jeśli któraś z was może też tak miała Bądź wie co się dzieje to bardzo proszę o info.

Gość gość
Masz obfite bolesne krwawienia czy raczej takie nie odbiegające od poprzednich?

Gość MarylkaRóg
Raczej nie odbiegają od poprzednich. Tylko tym razem coś się dzieje

Gość MarylkaRóg
Bo tak jak pisałam nie są to już krwawienia co Blado czerwony śluz z malutkimi skrzepami krwi.

Gość gość
Czy uprawiasz seks?

Gość MarylkaRóg
Tak