Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzynka przegrał życie, 35 lat, 5 bachorów, gruba, brzydka, bez zębów

Polecane posty

Gość gość

jedno dziecko niepełnosprawne, drugie od malęgo wymaga leczenia farmakologicznego, skonczyła 2 kierunki studiów, żeniaczka...ciekawe po co i bachor za bachorem, chłop cudowny przed, bydle po...podejrzewam ze traktuje ja jak suke i ścierwo, widc ze on sie go boi, nic nie mowi o sobie, on mówi ona siedzi jak ta muzułmanka koło pana i władcy, co najgorsze w listopdzie dowiedziałam się ze ZNOWU jest w ciązy... ona jest ze wsi, chlop tez, tesciowie to typowa polska katolick wiejska hołota dla ktorych baba bez chłopaa to wariatka

Gość gość
Zajmij się sobą gnido a najlepiej spójrz w lustro.

Gość gość
Autorka jej zazdrosci bo ona nie ma nikogo

Gość gość1poprawny
Jej sprawa, a Ty nie masz prawa pisać o niej w ten sposób, baaa, nie masz prawa w ogóle poruszać jej tematu na forum. Apeluję o użycie rozumu!

Gość gość
Realia

Gość gość
Bo tak często wyglada Polska rzeczywistość. Nikt nic nagannego w takich związkach nie widzi ale gdy np kobieta wyjdzie za mąż za dużo starszego mężczyznę i jest szczęśliwa to zaraz ludzie ruszają do ataku,ze prostytutka, sponsora znalazła itp. W druga stronę to samo jak mężczyzna ożeni sie z dużo starsza kobieta to desperat, zboczeniec itp. ale o matce polce takiej jak kuzynka autorki złego słowa powiedzieć nie można.

Gość gość
zamiast Ją krytykować to sama nie bądż hołotą i Jej pomoż co?

Gość gość
Kup kuzynce karton prezerwatyw.

Gość gość
gość dziś jedno dziecko niepełnosprawne, drugie od malęgo wymaga leczenia farmakologicznego, skonczyła 2 kierunki studiów, żeniaczka...ciekawe po co i bachor za bachorem, chłop cudowny przed, bydle po...podejrzewam ze traktuje ja jak suke i ścierwo, widc ze on sie go boi, nic nie mowi o sobie, on mówi ona siedzi jak ta muzułmanka koło pana i władcy, co najgorsze w listopdzie dowiedziałam się ze ZNOWU jest w ciązy... ona jest ze wsi, chlop tez, tesciowie to typowa polska katolick wiejska hołota dla ktorych baba bez chłopaa to wariatka x x To pewnie pobiera świadczenie pielęgnacyjne na niepełnosprawne dziecko, to jest 1400 zł, do tego 500+ na wszystkie dzieci czyli 2500 zł i dodaj sobie do tego zasiłki rodzinne na tyle dzieci :P Nie wychodząc z domu ma spokojnie jakieś 5 tysięcy zł na czysto, chyba trochę zazdrościsz, co? :P

Gość gość
Kazdy facet to scie/rwo. Jeni tylko udaja porzadnych przed slubem zeby sie ustawic i miec darmowa obsluge i sluzaca a po slubie wychodzi z kazdego samca bydle.

Gość gość
ech znowu to marne provo...zajmij się swoim życiem

Gość gość
Ta kanalia zmarnowala tej kobiecie zycie. Teraz ta kobieta jest wrakiem czlowieka. Trzeba bylo zostac singielka, bo w Polsce malzenstow kobietom sie nie oplaca. Koncza po slubie jako darmowe sluzki dla leniwych pasozytniczych samcow ktorzy nimi pomiataja. Nie ma czegos takiego jak bad boye, to brednie wymyslone przez popapranych kolesi, ktorzy chca sie ustawic na zycie, czyli przed slubem udaja dobrych milych, porzadnyh a po slubie kazdy facet pokazuje jakim jest jeb/anym skur/wysynem. Najleps faceci to ci z ktorymi mozna isc na impreze, zabawic sie, bajek konietom nie opowiadaja, sa mili, flirtuja zenic sie nie chca tylko milo z kobietami spedzaja czas, przynajmniej nie sa manipulantami jak ta reszta facetow co chce sie ustawic malzenstwem, zamnipulowac kobiete zeby zyc leniwie i wygodnie do konca zycia i pomiatac kobietami. Takie polskie realia.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy autorka jej zazdrości ale myśle ,ze nie ma czego. Tabunu dzieci, otyłości , braków w uzębieniu czy męża tytana? Pieniędzy?? Przy tak dużej rodzinie a do tego chorych dzieciach to nie wiele z tych pieniędzy ma przyjemności .

Gość gość
16:03 Jakby miala tyle kasy tylko do wlasnej dyspozycji i wydania na siebie i swoje przyjemnosci to mozna by zazdroscic, ale za to musi ubrac i wykarmic 5 dzieci i jeszcze sie urobic po pachy to czego tu zazdroscic? :D wole juz swoja niska pensje 2800 i chodzenie do pracy ktora lubie

Gość gość
Widac tu sporo feministek co pluja jadem naa mezczyzn i kobiety o innych pogladach niz one. Typowe lewactwo.

Gość gość
Najważniejsze ze żyje zgodnie z przykazaniami, antykoncepcja to grzech. PIS

Gość gość
Zazwyczaj życie z facetem i z dziećmi to po prostu piekło i tyle. Jeśli facet nie zdradza to bije, jeśli nie bije to pije, jeśli nie pije to kłamie itd. Dzieciory wrzeszczą, nie ma czasu się nawet wysrać. Ja mam jedno dziecko i mam już dość, ale przynajmniej mogę się spokojnie rozstać z facetem bo sama sobie poradzę w tej sytuacji. Nie ma szczęścia, miłość się kończy w dzisiejszych czasach coraz szybciej. Praktycznie każdy facet po paru latach się nudzi, zaczyna przeglądać jakieś stronki z d******** zakłada konta na portalach randkowych. Nie ma na kim polegać, każdy patrzy swojej d**y i gania za chwilowymi przyjemnościami. Jak złapię jakiegoś frajera za parę lat to będzie dla mnie tylko skarbonką i żywym wibratorem, nic więcej. Nie warto się angażować w żadne relacje czy związki czy przyjaźnie, bo ich po prostu nie ma. Jedyna miłość jest między matką, a dzieckiem.