Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie jest krótkie i szkoda je marnować na wyścig szczurów i udowadnianie innym

Polecane posty

Gość gość

czegokolwiek.

Gość gość
Tak, ale jakoś 90% ludzi tego nie rozumie. I zazdrości samochodu, pracy, pierdól. Sąsiedzi sie nie lubią. Dzieci w szkole przezywają biedniejsze dzieci. Ludzie są strasznie głupi. A jeśli ktoś zda sobie sprawę co jest ważne i nie goni za kasą to jest traktowany jak dziwak.

Gość gość
Czyli co proponujesz?

Gość gość
Proponuję olać innych, nie uczestniczyć w rywalizacji. Sprytnie opiertalać się w pracy (tak jak ja to robię), żyć we własnym świecie i zadawać z ludźmi, którzy kapnęli się, że wartości materialne można sobie o kant doopy rozbić. 99% europejczyków ma wszystko czego potrzebuje i nie ma problemów, więc z nudów zaczynają rywalizować z sąsiadami kto ma np. lepsze auto. Najlepsi są tacy ludzie jak mój ojciec. Zarabia w chuj pieniędzy, więcej niż pewnie z 95% polaków, a jeździ używanym autem za 2 tysiące złotych, chodzi w tych samych ubraniach i ma wszystko w doopie, a moja matka narzeka, że biedniejsi od nas mają lepsze auta.

Gość gość
To napisz jak sie opiertalac w pracy, bo mi nie wychodzi. Nie zalezy mi na kasie, pozycji, chce spokojna pracę, kasy tyle zebym miala na czynsz, jedzenie plus cos oszczedzic. A tymczasem w pracy codziennie mnie pytają co udalo mi sie zrobić, udawadniac jakbym była przestepca.

Gość gość
Jezdzi autem za 2tysie? To nie wiem czy tak dobrze, a jak sie rozkraczy na srodku drogi? Akurat w auto mysle że warto zainwestować, to nie to co stare ciuchy, stare auto moze byc zagrozeniem.

Gość gość
bo prestiz i kasa to jest to, chodzi o to by jezdzic porsche i r00chac studentki

Gość gość
10:53 No, ale właśnie ten jego samochód w ogóle się nie psuje, nie generuje kosztów, a dla porównania mój znajomy ostatnio kupił sobie drogą furę, wprawdzie używaną, ale lux no i ciągle coś się w niej psuje, więcej jest w naprawach ten samochód niż on go używa. :D

Gość gość
A jaki masz patent na sprytne obijanie sie w pracy?