Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na grubych facetów, taka jest prawda.

Polecane posty

Gość gość

Najpiękniejsze kobiety są z grubasami, miśkami. Wystarczy rozejrzeć się po ulicy.

Gość gość
Gwiazdy piłki nożnej mają zawsze najlepsze laski a do otyłych się nie zaliczają.

Gość gość
Taka prawda.

Gość gość
Cos w tym jest. Bylam z paroma przystojniakami w zyciu, a zakochalam sie najmocniej w grubasku, cialo mial takie fajne, miekkie, niekosciste. Niestety jakas modelka mi go odebrala.

Gość gość
10:49 Tak, ale nie mówimy tu o celebrytach i milionerach tylko o przeciętnym, szarym społeczeństwie, a w nim największe powodzenie u pięknych, idealnych kobiet mają grubasy i miśki.

Gość gość
Ale chodzi ci o grubasow z tluszczem czy przypakowanych z duza masa ciala? Szczerze to mnie ani jedni ani drudzy nie podchodza... sama jestem teraz z takim lekkim misiem, ale gdy zaczynalismy byc razem byl szczuply i takiego go wolalam, no ale coz zrobic. Odchudza sie biedak, ale efekty jak na razie mizerne...

Gość gość
Jestem kobietą i wiem co mi się podoba i co się podoba moim przyjaciółkom grubas odpada w przedbiegach, nie znoszę tłusciochów, a ty mów sobie co chcesz.

Gość gość
Chodzi o takich przypakowanych, grubokostnych niedźwiedzi, ale z mięśniami pokrytymi tłuszczem i brzuchem piwnym.

Gość gość
Tragedia taki nalany tłuszczak.

Gość gość
Oj autorze biedaku sam pogubiłeś się w swoich wywodzch ........grubokostnych niedźwiedzi..........., a niedawno przynudzałeś o 190 cm wzrostu (taki wzrost posiada tylko 20% meżczyzn w Polsce) zaczynasz plecieć od rzeczy a

Gość gość
No tak geniuszu. Bo 190 wzrostu wyklucza bycie grubym, niedźwiedziowatym miśkiem. :D

Gość gość
Gdybym poznała takiego dziwaka jak autor nawijajacego o grubokostnych niedziedziech z mieśniami pokrytymi tłuszczem...... to bym uciekała gdzie pieprz rosnie

Gość gość
Kobiety lecą na modeli nie na grubych miśków

Gość gość
Kobiety lecą na peni...ądze