Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość333

Co trzyma żony przy kiepskich mężach

Polecane posty

Gość gość333

Dlaczego żony nie rozwodzą się skoro ich mężowie to według nich takie chuje,zdradzacze,s*******ny,damscy bokserzy,kłamcy i pijaki ?

Gość gość
Bo te kobiety maja za niskie dochody, zeby utrzymac siebie i dzieci.

Gość gość
kasa

Gość gość
odp powyzej tak własnie rozwód to trauma dla dzieci

Gość gość
Emocje jakie daja im ci mezczyzni kobiety kochaja emocje szczegolnie te negatywne. Ponadto nie chca sie przekonac, ze to one zle wybraly. Wola zyc w przekonaniu, ze "kazdy mezczyzna jest zly"

Gość gość
wspolny kredyt, wspolne mieszkanie, dzieci

Gość gość
18,45 bzdura nikt nie lubi tyranów temat załzył jakis facet ktory pewnie ....

Gość gość
bo nie maja gdzie isc

Gość gość
18,48 bardzo czesto tak

Gość gość
Bo kobiety są wierne kochają bardziej są naturalnymi monogamistkami, wolą żyć w męce (w nadziei, że będzie lepiej) niż być z kolejnym. Dla kobiety każdy związek to niepewność. Rozumieją, że rozwód wcale nie rozwiązuje problemów.

Gość gość
temat zalozyl jakies szczeniak, ktory nie wie ze decydujac sie na slub kupuje sie mieszkanie z kredytem na 30 lat i potem po slubie jak maz przestaje udawac i zaczyna sie meczarnia z nim to kobieta nie ma sie gdzie podziac jak wszystkie oszczednosci wlozyla w mieszkanie a tu nagle zaczyna sie wszystko sypac, jak jeszcze sa dzieci to nie takie proste spakowac szmaty i isc w swiat .... jak dorosniesz dziecko to moze zrozumiesz w czym rzecz, to juz nie to samo co bycie 15 latkami gdzie mowisz koniec zwiazku i rozchodzicie sie do swoich klas i nie gadacie juz ze soba, a malzenstwo to troche cos innego i nie tak latwo sie rozejsc ot tak w 3 minuty

Gość gość
gość333 dziś - ty powiedz tym kiepskim mezom zeby sie wszyscy spakowali i wyprowadzili zeby nie obylo sie bez sadu, podzialu majatku i nerwow

Gość gość
Juz nie robcie z siebie takie ofiary mezow! Nikt sie nie zmienia tylko lecicie na dupkow a potem zaczyna wam sie to niepodobac

Gość gość
trzyma nadzieja, ze kiedys sie ulozy

Gość gość
18,57 siebie uwarzasz za super męża ze tak tu kadzisz jak kaznodzieja możetwoja żona tez nienajlepiej cię ocenia pomyśl

Gość gość
Mnie trzymają przy mężu jego zarobki, bo z mojej pensji nie utrzymam siebie i dziecka

Gość gość
Utrzymasz ze swojej pensji i alimentów na dziecko. Trzeba tylko zacząć myśleć nie tylko o sobie.

Gość gość
Kiepski mąż to kiepski przykład dla dziecka

Gość gość
Porzadny sprzęt w majtkach i porządne zasoby finansowe

Gość gość
Może to w ich odczuciu one tak o nich myślą? Ja uważam, że mam wspaniałego męża, nie jest ideałem nie musi ale uważam, że jest wspaniały. Może on tego nie dostrzega, staram się mówić mu to często.

Gość gość
Trauma dla dzieci.Lepiej brzmi wdowa niż rozwódka

Gość gość
Bo lepiej być żoną zdradzaną itd niż rozwódką,szczególnie w małych miasteczkach a pozatym meżuś daje kase na dziecko i dom więc nie trzeba pracować :-)

Gość gość
Zrobił dziecko i się ożenił to niech teraz utrzymuje rodzinę do końca życia a że żona wygodna i ma w d***e praciwac to cóż widziały gały co brały.

Gość gość
dzieci

Gość gość
przekonania religijne (jak ślub, to na całe życie), strach przed nędzą, nie mają gdzie pójść(jak są dzieci, to jest trudniej, bo nawet jak się wyprowadzą i będą chciały iść do/kontynuować pracę, to nie beda miały z kim zostawić pod opieką), strach przed oceną społeczeństwa, szczególnie w małych miejscowościach, więc wolą udawać, że mają dobre małżeństwo, przekonnanie, że problem jest w nich tych kobietach i jak one się zmienią i będą się jeszcze bardziej starać, to ich kiepski mąż stanie się księciem z bajki.

Gość gość
tak na prawdę, to dzieci mają większą traumę jak widzą że się rodzicom nie układa. Rozwód rodziców, to ulga - często też się obwiniają o to, że rodzicom się nie układa ze względu na nie, bo przez nie trzymają się razem, mimo, że jest źle, więc same czują się złe.

Gość gość
Odwiedzałam kiedyś dom dla bezdomnych, tam były matki, które były oddzielone od dzieci tymczasowo. Ta kobieta mówiła, że odzyska dziecko i weźmie je z pogotowia, jak znajdzie pracę i lokum. Współczuję matkom, są w życiu na przegranej pozycji, zawsze na czyjejś łasce

Gość gość
Jego kasa! Niech ma baby na boku,ja mam fajne auto,modne ciuchy,dziecko chodzi do prywatnej szkoły i mam panią od sprzątania i gotowania oraz mega goracego młodego kochanka :-p

Gość gość
Póki moj gruby meżulek siedzi za granicą i zarabia na moje i córki luksusy to jest ok bo na codzień nie chciałabym z nim przebywać pozatym regularnie bzykam się z 24 letnim sąsiadem :-) :-) :-)

Gość gość
Szmatą jesteś i żeby ten twój gruby mężulek znalazl sobie jakąś normalną kobietę w miejsce d******.