Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie już wszystkie prezenty świąteczne kupione?

Polecane posty

Gość gość

Jestem jedną z tych osób które strasznie podniecają się świętami. Już mam prawie wszystkie prezenty kupione i zwyczajnie nie mogę się doczekać. Jak jest u Was? Jest ktoś, kto też tak się cieszy ze świąt?

Gość gość
Oczywiscie, juz trwaja porzadki a zaraz beda swiatelka i dekoracje na zewnatrz i wewnatrz tak, ze grudzien zleci w oka mgnieniu.

Gość gość
Nie chce mi się lazicepo sklepach i szukać. Nie chcę tych świąt obsranych bo jestem grinczem.

Gość gość
U mnie już karp pływa w wannie. Kocham przedświąteczną atmosferę. Właśnie będę zamawiać prezenty. Niestety skromne

Ani 1. U nas od lat nie kupuje sie prezentow bo to przezytek i nie potrzebne wydawanie kasy na cos co i tak nie koniecznie sie spodoba komus. Jedyne prezenty to na imieniny np. ale tez symboliczne, typu kwiaty, czekoladki, itp.

Gość gość
U nas nie ma świąt, bo młodzi zawsze wolą wyjechać na narty, albo ogólnie w jakieś ciekawe miejsca. Tradycje mają gdzieś. Nikogo nie podnieca śmierdzące tłuste rybsko, ani chamskie pierdzenie na pasterce jak tylko zagrają organy. Efekt zeżartego wcześniej grochu z kapustą i innych potraw wigilijnych. Nie ma komu dogadzać i gotować. Prezenty to najczęściej bilety na koncerty, ale teraz z tym też kłopot, bo imienne, trzeba ubezpieczać od kosztów rezygnacji. Szczerze mówiąc święta mnie nie podniecają, to już marketing a nie magia jak w popularnej reklamie ☹

Gość gość
ja dopiero będę się rozglądać za prezentami dla rodziny. Mój młodszy brat chciał bardzo dostać kostium z jego ulubionej bajki. Zaczęłam się zastanawiać gdzie mogę go znaleźć i przypomniała mi się strona https://godanparty.pl/ . Na szczęście jest ten strój tam i do tego zamówię kilka serpentyn i balonów żeby ładnie zapakować ten prezent

Gość gość
Od kiedy prezenty się pakuje w balony ? :o

Gość gość
Nie mam żadnych prezentów kupionych, bo nie obchodzę świąt i nie będę nikomu nic kupować - nie mam komu.

Gość gość
Jeśli chcecie znaleźć nietypowy prezent dla siebie lub kogoś bliskiego, warto zajrzeć do www.igortreneronline.pl. Żeby nie było od nowego roku wymówek, że znowu coś nie wyszło z postanowieniami :)

Gość gość
Ja tak. :) kupiłam mężowi golarkę Panasonica, a mamie biżuterię, tacie porządny krawat. Im wcześniej tym lepiej. :)

Gość gość
JA MAM W DUUPIE PREZENTY SWINTA ZRESZTA TEZ

Gość gość
Kocham moja rodzine, jestem wierząca i uwielbiam święta!