Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić??

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, on 30. Znamy się i spotykamy od 6/7 miesięcy. Jedno wpatrzone w drugie jak w obrazek.. Ostatnio pojawił się problem wątpliwości z jego strony. Minął moment zapomnienia, zapatrzenia i przyszedł czas na poważniejsze i racjonalne myślenie o naszej przyszłości razem. Mój X zaczął mieć wątpliwości.. jak tłumaczy boi się że za rok, dwa mi się znudzi, że nie wie co w nim widzę, że ma dość wysoką samoocenę ale przy mnie traci pewność siebie, że chciałby ze mną być ale boi się angażować bo te 10 lat go przerażają, że boi się że zabierze mi najlepsze lata życia wprowadzając mnie w stabilne, poukładane, poważne życie w wieku 20 lat. Wbrew pozorom jestem dużo dojrzalsza od rówieśniczek i wlasnie dlatego sie tak dobrze dogadujemy. Jak pokazać mu, że jestem dla niego, że chce czegoś więcej, że jestem pewna tego na co sie decyduje, że chce takiej stabilizacji, że marze o byciu przy nim bez wzgledu jakie to życie będzie.

Gość gość
To Cię zostawi. Miałam tak samo.A po 3 miesiącach od tych słów mnie zostawił I jeszcze obraził

Gość gość
Już Ci wyjaśniam. Jesteś młoda. Teraz Ci się to podoba. On się po prostu boi, że się na tym przejedzie. Znudzi Ci się i sobie pójdziesz w długą. To nie wróży dobrze ale niekoniecznie musi się to nie udać.

Gość gość
Myślę ze to są teksty takie z d**y Bo nie chce z tobą być, to wymyśla. Pewnie jeszcze wymyśli ze nie zasługuje na Ciebie, lub nie może ci dać tego na co zaslugujesz,wiec lrpiej jak poszukasz innego.znam td teksty